ΕΠΣ Ηλείας

Νίκη Τραγανού: Ο Ανδριόπουλος νέος τεχνικών των δευτεραθλητών Ηλείας

Ο Θ. Ανδριόπουλος είναι από την Τετάρτη το βράδυ ο νέος τεχνικός της Νίκης Τραγανού, αφού είναι ο εκλεκτός της νέας διοίκησης ώστε να αντικαταστήσει τον Θ. Λούρμπα στο πάγκο των δευτεραθλητών Ηλείας.

Από την στιγμή που ανέλαβε το νέο Δ.Σ., ήδη είχε αρχίσει να διαφαίνεται ότι οι δρόμοι της Νίκης με τον Λούρμπα θα χωρίσουν και ο Ανδριόπουλος, που το φετινό καλοκαίρι αποτελούσε ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα των πάγκων, βρισκόταν στην κορυφή της λίστας των ανθρώπων της ομάδας και η συμφωνία μαζί του, φανερώνει ότι ό σύλλογος του Τραγανού φέτος θέλει να πρωταγωνιστήσει όπως κάνει άλλωστε τα τελευταία χρόνια.

Ο Ανδριόπουλος, ως προπονητής έχει καθίσει στον πάγκο ομάδων όπως ο Αστέρας Αμαλιάδας (δυο φορές), ο Αίας Γαστούνης, η Εράνη Φιλιατρών (δυο φορές), ο Ατρόμητος Λάππα, ο Ατρόμητος Αχαΐας, το Δερβένι και ο Ατρόμητος Καβασίλων.

Η ανακοίνωση

«Η Νίκη Τραγανού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Θεόδωρο Ανδριόπουλο για την ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο, τον καλωσορίζει στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του».

Όλη η επικαιρότητα