ΕΠΣ Ηλείας

Νίκη Τραγανού – Ολυμπιάδα Γουμέρου 2-0: Βρίσκει τον καλό της εαυτό!

Ακούστε το άρθρο

Επιστροφή στα τρίποντα και τις καλές εμφανίσεις για τη Νίκη Τραγανού που κέρδισε με 2-0 την Ολυμπιάδα Γουμέρου και πλησίασε τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ. Ο Παπαβασιλείου μόλις στο 3′ έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους για το 1-0 με την Ολυμπιάδα να αγγίζει την ισοφάριση στο 19′ όταν ο Στροφύλλας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι ενώ στην επαναφορά ο Κωνσταντόπουλος με νέα κεφαλιά αστόχησε.

Η ομάδα του Θοδωρή Λούρμπα στο 22′ καθάρισε επί της ουσίας την υπόθεση νίκη όταν κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Καλογερόπουλου το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Βατσής για το 2-0. Στο 44′ ο Καλαντζής με σουτ απέτυχε να βάλει ξανά τους φιλοξενούμενους στο ματς και στην επανάληψη, η Νίκη απείλησε με τρίτο τέρμα όταν στο 50′ η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γαργαρώνη έφυγε άουτ ενώ στο 53′ ο Μπουμπουνάς μπλόκαρε το σουτ του Ν. Κολοτουρου. Στο 66′ ο Κύτταρης αστόχησε με το κεφάλι και στο 71΄ο Αντωνόπουλος μπλόκαρε την κεφαλιά του Ροδόπουλου, με τον γκολκίπερ της Νίκης να αντιδρά σωστά και στο σουτ του Στροφύλλα στο 76′.

ΝΙΚΗ: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Σαραντούλιας (81΄λ.τ. Γεωργιόπουλος), Γαργαρώνης, Βουρτσάνης, Παπαβασιλείου (70΄Ι. Κασσιανός), Βατσής (46΄Δ. Κασσιανός), Δ. Κολοτούρος, Καλογερόπουλος, Ν. Κολοτούρος (90΄Δρυμώνας).

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ: Μπουμπουνάς, Τσίμπρης (83΄Κουσκουλιάνος), Χρυσαειδής (46΄Ν. Γεωργίου), Κύτταρης, Μπίρμπας, Φωτακόπουλος, Διαμαντάκος (46΄Ν. Ροδόπουλος), Καλαντζής (46΄λ.τ. Αγγελόπουλος), Στροφύλλας, Νικολόπουλος, Κωνσταντόπουλος.

Όλη η επικαιρότητα