ΕΠΣ Ηλείας

ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ 2-0: Και τώρα φουλ για τα μπαράζ!

Ακούστε το άρθρο

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος η Νίκη Τραγανού που επιβλήθηκε με 2-0 επί της Προοδευτικής και πλέον ετοιμάζεται για τα πλέι οφ όπου θα αντιμετωπίσει τον Ενιπέα με πλεονέκτημα έδρας. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα, με τον Δούλο στο 40’ να σημαδεύει το δοκάρι του Σάμαρη. Στην επανάληψη, η ομάδα του Σπύρου Αντωνόπουλου βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα και  έτσι στο 70’ ο Δ. Κολοτούρος με πλασέ έπειτα από ασίστ του Παρασκευόπουλου έγραψε το 1-0, για να έρθει στο 85’ ο Δούλος με ατομική ενέργεια να σημειώσει το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις

ΝΙΚΗ: Αντωνόπουλος (85΄ Μπάνα), Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Μπελεκούκιας, Γαργαρώνης, Μπράβος (75΄ Βουρτσάνης), Παρασκευόπουλος, Δούλος (85΄ Ανδριόπουλος), Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος, Καλογερόπουλος (60΄ Στ. Κολοτούρος).

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Χ. Σάμαρης (80΄ Αθανασόπουλος), Πατσούρας, Κατσιμιτσίρης, Μούζος, Φάμπιο (70΄ Βασιλόπουλος), Πρωινός (48΄ Βαλογιάννης), Μητρόπουλος, Σαρανταυγάς, Πέρδικας, Ορλόφ, Νικολετάκης

Όλη η επικαιρότητα