ΕΠΣ Ηλείας

Νίκη Τραγανού – Αλφειός Επιταλίου 1-4: Βγαλμένος από τα παλιά…

Ένας  εντυπωσιακός Αλφειός Επιταλίου!
Ακούστε το άρθρο

Ένας  εντυπωσιακός Αλφειός Επιταλίου, κυρίως στο β΄ ημίχρονο, πέρασε σαν «σίφουνας» από το γήπεδο Τραγανού, επικρατώντας με σκορ 4 -1 των γηπεδούχων, που έμειναν για 5ο ματς συνεχόμενο χωρίς νίκη !

Οι φάσεις και τα γκολ του αγώνα:

Μόλις στο 3΄ο Ν. Κολοτούρος με ωραίο σουτ έκανε το 1 – 0! Όμως  στο 7΄ ο Αγριδιώτης με κοντινό πλασέ έγραψε το 1 – 1, που ήταν και σκορ α΄ ημιχρόνου, το οποίο  ήταν αμφίρροπο!  Με την Νίκη να είναι καλύτερη και στην έναρξη του β΄ ημιχρόνου και να χάνει  δυο σίγουρα γκολ με τον Τσάκο στο διάστημα 50΄- 55΄,  για να κάνει το 2 – 1!  Κάτι που όμως έκανε στο 60΄ο Αλφειός, όταν έφυγε στην αντεπίθεση ο Αγριδιώτης κάνοντας το 1 – 2! Μάλιστα  τρία λεπτά αργότερα  ο Πεσκελίδης  διαμόρφωσε το 1 – 3, βάζοντας τις βάσης για τη νίκη της ομάδας του! Μια νίκη που έγινε θρίαμβος στο 77΄, όταν ο ταλαντούχος Σακέλλης έβγαλε έξοχη ασίστ στον Παργινό και αυτός διαμόρφωσε το τελικό 1 – 4!

 Νίκη: Γκογκάκης , Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος(67΄Σπανός), Δ. Κασσιανός, Σιούλας, Ζαπάντης(65΄Γιαννακόπουλος), Τσάκος, Βουρτσάνης, Δ. Κολοτούρος,  Καλογερόπουλος (75΄ Σουμπάσι), Ν. Κολοτούρος.

Αλφειός: Βυθούλκας, Λιαμπότης, Μακρής(46΄Σακέλλης), Μανέτας , Λαμπρόπουλος, Τεκερλέκης Ν., Καλαντζής, Λιαρόπουλος, Παργινός(87΄Ρηγόπουλος), Αγριδιώτης(80΄Νικητόπουλος), Πεσκελίδης(69΄Βαγγόπουλος).

Όλη η επικαιρότητα