Categories: ΕΠΣ Ηλείας

Νίκη Τραγανού: Δύσκολη έως αδύνατη… η συμμετοχή της στην Α1!

Share

Στασιμότητα εξακολουθεί να υπάρχει στη Νίκη Τραγανού, και ενώ ο καιρός περνά, και στις 19 Αυγούστου τελειώνει η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Α1, σύμφωνα με την προκήρυξη της ΕΠΣ Ηλείας!

Καμία κίνηση δεν παρατηρείται, ώστε να αναδειχτεί νέο Διοικητικό Συμβούλιο, και η ομάδα να προχωρήσει στον σχεδιασμό της για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Τα χρονικά περιθώρια έχουν αρχίσει να στενεύουν πλέον επικίνδυνα, καθώς απομένουν 17 μέρες προκειμένου να βρεθεί λύση μέσω της ενεργοποίησης της τοπικής κοινωνίας, και να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα ο σύλλογος. Παράλληλα, Φώτης Δρυμώνας και Πάνος Γκογκάκης, εμμένουν στη απόφασή τους να μην ασχοληθούν με τα διοικητικά, όπως τα προηγούμενα χρόνια, πολύ περισσότερο τώρα που βλέπουν παντελή αδιαφορία από όλους στο Τραγανό.

Και φυσικά μπρος σε αυτήν την κατάσταση, σχεδόν όλοι οι ντόπιοι παίκτες, έχουν πάρει τα δελτία τους, με τελευταίο τον Γιώργο Γαργαρώνη (εντάχτηκε στην Κυπαρισσία), ενώ και οι υπόλοιποι ντόπιοι παίκτες, ήδη βρίσκονται σε επαφές με διάφορες ομάδες και πρόκειται να τα πάρουν, βλέποντας την «άπνοια» στα διοικητικά, δείγμα της δύσκολης κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει ο σύλλογος, ενώ παρελθόν αποτελεί και ο τεχνικός της ομάδας, Αλέξης Γαλάνης, που πήγε στη Δόξα Ν. Μανωλάδας.

Μπρος σε αυτήν τη δύσκολη κατάσταση, φαντάζει δύσκολη έως αδύνατη… η συμμετοχή της ομάδας στη νέα Α1 της ΕΠΣΗ.

Για αυτό λοιπόν πριν είναι πολύ αργά, και πριν ο ιστορικός και νοικοκυρεμένος σύλλογος φτάσει στο απροχώρητο.., είναι καλό να ενεργοποιηθεί το Τραγανό, και έστω την υστάτη ώρα, να σώσει την ομάδα από μια πιθανή «διάλυση»!