ΕΠΣ Ηλείας

Νίκη Τραγανού – Ηλειακός Βαρθολομιού 3-0: Μπήκε δυνατά στο 2022…

Η Νίκη Τραγανού, μπήκε πλέον σε θέση Πλέι-Οφ, ξεπερνώντας τον Αστέρα.
Ακούστε το άρθρο

Με δύο γκολ στα πρώτα λεπτά, αλλά και ένα απλό και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο, η Νίκη Τραγανού επικράτησε το απόγευμα του Σαββάτου με 3 – 0 στην έδρα της του πρωτοπόρου του 2ου ομίλου Ηλειακού Βαρθολομιού, και μπήκε έτσι με το «δεξί» στο 2022, «τρομάζοντας»… τους αντιπάλους της.

Δείχνοντας με τις μεταγραφές που έχει κάνει έως τώρα, των Αν. Αντωνόπουλου, Στ. Δαλαβούρα και Παν. Ραυτόπουλου, ικανή ακόμα και για τον τελικό ανάδειξης πρωταθλητή στην Α1 της ΕΠΣΗ.

Η Νίκη Τραγανού, μπήκε πλέον σε θέση Πλέι-Οφ, ξεπερνώντας τον Αστέρα. Και δείχνει ότι είναι έτοιμη για τη μεγάλη επιστροφή. Από την άλλη πλευρά, ο Ηλειακός, γνώρισε μια ήττα «εντός προγράμματος», με την εμφάνιση να είναι περισσότερο το στοιχείο που θα προβληματίσει, παρά η απώλεια των βαθμών. Μόλις στο 5’, απευθείας φάουλ του Καλογερόπουλου στα δίχτυα (1 – 0).

Ενώ στο 17’, αντεπίθεση της Νίκης, ο Νικολόπουλος πλάσαρε προ του Κολίντζα και στα δίχτυα (2-0). Στο 23’, ωραία σέντρα του Κ. Κολοτούρου, ψαλιδάκι του Καλογερόπουλου λίγο άουτ. Ενώ στο 28’, δυνατό σουτ του Χατζηγιάννη η μπάλα κόντραρε σε σώματα.

Το τελικό 3 – 0, διαμόρφωσε στο 70’, ο Γεωργιόπουλος, που έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Ηλειακού, και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Νίκη: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Σαραντούλιας (80’ Κονταλής), Γαργαρώνης, Δαλαβούρας (53’ Ι. Κασσιανός), Νικολόπουλος (80’ Δ. Κσσιανός), Καλογερόπουλος, Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος (72’ Κούντουρας), Ραυτόπουλος (80’ Μαργαρώνης).

Ηλειακός: Κολίντζας, Χατζηγιάννης (76’ Πετρόπουλος), Γιούλης (55’ Γκίνης), Καμαρινός, Κουλούρης (55’ Δουλαβέρης), Χριστοφοράτος, Τσουκαλάς, Μπουρούκης, Ράλλης, Μονόλιθος (81’ Κρίκος), Σέμα (55’ Πανόπουλος).

Όλη η επικαιρότητα