ΕΠΣ Ηλείας

Νίκη Τραγανού – Πανηλειακός 0-0: Θα λύσουν τις διαφορές τους… στον Πύργο!

Στο Τραγανό, Νίκη και Πανηλειακός έμειναν στο 0- 0 στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι, και τώρα πλέον θα λύσουν τις διαφορές τους στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι στον Πύργο (την Κυριακή το απόγευμα).
Ακούστε το άρθρο

Στο Τραγανό, Νίκη και Πανηλειακός έμειναν στο 0- 0 στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι, και τώρα πλέον θα λύσουν τις διαφορές τους στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι στον Πύργο (Την Κυριακή το απόγευμα), όπου με νίκη ή ισοπαλία, προκρίνεται στους τελικούς ο Πανηλειακός, ενώ η ομάδα του Τραγανού θέλει μόνο νίκη. Και οι δύο ομάδες, πρώτιστα κοίταξαν να μην χάσουν.

Ο Πανηλειακός βέβαια είχε την υπεροχή, είχε το πρέσινγκ, αλλά του έλλειψε η δημιουργία φάσεων. Συνοπτικά, ένα κακό παιχνίδι, από το οποίο θα μείνουν πολύ λίγα πράγματα να θυμάται κανείς, πέρα από τη δύναμη και κάποια νεύρα.

Κέρδισαν τις εντυπώσεις οι οπαδοί του Πανηλειακού!

Ομολογουμένως εντυπωσιακή η ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί του Πανηλειακού, οι οποίοι επί ενενήντα λεπτά δεν σταμάτησαν να τραγουδούν, κερδίζοντας τις εντυπώσεις Απέναντί τους οπαδοί της Νίκης, με μπλε κανπνογόνα, σε ένα παιχνίδι στο οποίο πάντως όλα κύλησαν χωρίς παρεκτροπές. Στα αξιοσημείωτα ότι ο διαιτητής κιτρίνισε τον Γαργαρώνη, ο οποίος χάνει το τρίτο παιχνίδι.

Οι ελάχιστες φάσεις του αγώνα:

Πρώτο καλό σουτ του Ραφτόπουλου στο 5’, ελάχιστα άουτ! Ενώ στο 7’, σουτ από ευνοική θέση του Γκρίλλα στην αγκαλιά του Αν. Αντωνόπουλου. Στο 8’, Χλιαρό σουτ του Έλιοτ μέσα από την περιοχή, μπλόκαρε ο Αντωνόπουλος.

Στο 34’κοντινή κεφαλιά Ραφτόπουλου από κόρνερ, σύριζα άουτ! Και στο 40΄, επέλαση από δεξιά και σέντρα του Γαλανόπουλου, γυριστή κεφαλιά Τζανέτου, στα σώματα των αμυντικών πριν την εστία της Νίκης. Στην επανάληψη και στο 47’. Κόρνερ του Γαλανόπουλου, κεφαλιά του Κολόκα, έδιωξε ο Καλογερόπουλος σχεδόν επί της γραμμής τέρματος. Στο 50’.

Σέντρα του Χ. Κολοτούρου, κεφαλιά του Δ. Κολοτούρου άουτ, από ευνοϊκή θέση! Ενώ στο 51’: Μακρινό φάουλ του Καλογερόπουλου, έδιωξε ενστικτωδώς σε κόρνερ ο Καπετανάκης. Στο 62’ ο Γεωργιόπουλος έφυγε μόνος από αριστερά, όμως πριν σουτάρει τον πρόλαβαν οι αμυντικοί! Και στο 87’. Κοντινό τσίμπημα του Μπατζακόπουλου, από τακoυνάκι του Τριανταφύλλη, έφυγε σύριζα άουτ, σε μια στιγμή οπου ο Πανηλειακός θα μπορούσε να «κλέψει»… τη νίκη – πρόκριση.

Νίκη: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Δαλαβούρας, Γαργαρώνης, Δ. Κασσιανός, Ι. Κασσιανός , Καλογερόπουλος, Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος (80΄ Κοντάνας), Ραυτόπουλος (62΄ Νικολόπουλος).

Πανηλειακός: Καπετανάκης, Γαλανόπουλος, Κανάνι, Δ. Τσίγκρηλας, Κολόκας, Π. Τσίγκρηλας (77΄ Μπατζακόπουλος), Μπάλλας, Γκρίλλας, Δημάκης, Τζανέτος, Έλιοτ (55΄ Τριανταφύλλης).

ΑΛΕΞΗΣ ΓΑΛΑΝΗΣ (Προπονητής Νίκης Τραγανού)

«Οι παίκτες µου εµφανίστηκαν πολύ αγχωµένοι»!

«Δεν υπήρχε καθόλου συνδυαστικό παιχνίδι, δεν βγήκαμε ποτέ δύο με έναν στα άκρα, δεν είχαμε γενικά καθαρό μυαλό. Προσπάθησα να πείσω τους παίκτες μου στο ημίχρονο, αλλά δεν τα κατάφερα. Οι παίκτες μου ήταν αγχωμένοι. Είχαν ενθουσιαστεί από το αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι. Δεν ήμουν παρών σε αυτό για να έχω εικόνα, όμως όλο αυτό τους έβαλε πίεση, καθώς πίστεψαν ότι μπορούσαν να νικήσουν. Ο Πανηλειακός είναι αυτός που είδαμε σε όλα τα παιχνίδια. Το στιλ του είναι γνωστό και δεν αλλάζει. Δεν μας επέτρεψε να κάνουμε παιχνίδι, μας κατέστρεψε τον ρυθμό. Και θα έλεγα ότι μας παρέσυρε σε ένα άσχημο παιχνίδι, το οποίο σίγουρα και δεν θα έχει τίποτα να μας αφήσει. Το αποτέλεσμα μας κρατάει ζωντανούς. Όμως θα πρέπει τώρα στο τρίτο παιχνίδι να νικήσουμε. Θα το προσπαθήσουμε και να είστε βέβαιοι ότι η Νίκη Τραγανού θα το παλέψει και στο τρίτο παιχνίδι και θα διεκδικήσει στα ίσα την πρόκριση».

ΑΝ∆ΡΕΑΣ ΤΡΥΦΩΝΟΠΟΥΛΟΣ (Προπονητής Πανηλειακού)

«∆ιεκδικήσαµε τη νίκη, χωρίς να ρισκάρουµε να χάσουµε το µατς»!

«Η φύση του συγκεκριμένου παιχνιδιού ήταν τέτοια, και ζητήσαμε από την αρχή από τους παίκτες, να βγάλει η ομάδα δύναμη, πάθος, ένταση. Καθώς σε αυτό το ματς η ήττα απαγορευόταν, γιατί θα μας έθετε νοκ-άουτ. Σε τέτοια παιχνίδια, το ζητούμενο είναι η ουσία, γιατί δεν συγχωρείται το λάθος. Η ήττα σε καταδικάζει και σε στέλνει στο σπίτι σου. Εμείς δείξαμε όλα αυτά τα στοιχεία που ζητήσαμε και πήγαμε τη σειρά σε τρίτο παιχνίδι. Και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Θα έλεγα ότι από το παιχνίδι, μας έλειψε μόνο το γκολ. Αν είχαμε και αυτό, θα είχαμε κάνει το τέλειο παιχνίδι από τακτικής άποψης. Σίγουρα δεν κάναμε αυτό που έχουμε συνηθίσει σε άλλα παιχνίδια, όμως στο ποδόσφαιρο επιδιώκοντας να πάρεις κάτι, ρισκάρεις να δώσεις κάτι άλλο. Εμείς διεκδικήσαμε τη νίκη, χωρίς να ρισκάρουμε να χάσουμε το ματς».

Όλη η επικαιρότητα