ΕΠΣ Ηλείας

Νίκη Τραγανού: Πήρε ∆αλαβούρα, επανήλθε ο Ανδριόπουλος!

Ο Σταύρος Δαλαβούρας είναι το δεύτερο χειμερινό απόκτημα της Νίκης Τραγανού!
Ακούστε το άρθρο

Ο Σταύρος Δαλαβούρας είναι το δεύτερο χειμερινό απόκτημα της Νίκης Τραγανού, με τους μπλε να ανακοινώνουν χθες τη συμφωνία τους με τον έμπειρο αμυντικό που αποχώρησε προσφάτως από τον Αστέρα Αμαλιάδας και θα ενισχύσει την ομάδα του Αλέξη Γαλάνη στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, η Νίκη γνωστοποίησε την επιστροφή στην ομάδα και του ταλαντούχου επιθετικού Δημήτρη Ανδριόπουλου ο οποίος αναμένεται να προσφέρει έξτρα λύσεις στην γραμμή κρούσης του συλλόγου.

Ο Σταύρος Δαλαβούρας έγινε γνωστός στο ευρύ ποδοσφαιρικό κοινό μέσω της παρουσίας του στον Π.Φ.Ο. Πανόπουλου όπου παρέμεινε μέχρι και την συγχώνευση με τον Αστέρα Αμαλιάδας το 2013 και μεταξύ άλλων πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 6ου Ομίλου της Δ’ Εθνικής. Κατά την τελευταία πενταετία, ο δυναμικός Ηλείος αμυντικός αποτέλεσε βασικότατο στέλεχος του Ενιπέα Λαντζοΐου στην Α1 Τοπική κατηγορία της Ηλείας, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Μεσσηνία και Ηράκλειο Κρήτης με τις φανέλες των Α.Ο. Κυπαρισσίας και Χερσονήσου αντίστοιχα.

Η ανακοίνωση:

«Η Νίκη Τραγανού ανακοινώνει την απόκτηση του Σταύρου Δαλαβουρα ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Αμαλιάδας και συμφώνησε με την ομάδα μας για το υπόλοιπο της χρονιάς. Σταύρο σε καλωσορίζουμε στην Νίκη Τραγανού και σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.

Επίσης επανήλθε στην ομάδα μας ο επιθετικός Δημήτρης Ανδριόπουλος ο οποίος απουσίαζε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δυναμώνοντας έτσι και άλλο την επιθετική γραμμή της ομάδας μας».

Όλη η επικαιρότητα