Lifestyle

Νικητής του ελληνικού «X-Factor» έγινε μπαμπάς και αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες του νεογέννητου γιου του!

Ακούστε το άρθρο

Τον Ανδρέα Λέοντα τον γνωρίσαμε το 2016, μέσα από τη συμμετοχή του στο «X-Factor» του ΣΚΑΪ, όπου ξεχώρισε με την φωνή του και κατάφερε να αναδειχθεί νικητής του μουσικού show. Ο νεαρός τραγουδιστής ακολουθεί το όνειρό του και κάνει σταθερά βήματα στον χώρο της μουσικής, ενώ και στην προσωπική του ζωή τα πράγματα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο είναι σε σχέση με την make up artist Χριστίνα Κονναρή, με την οποία αποφάσισαν να ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ πριν ένα μήνα έγιναν για πρώτη φορά γονείς.

Ο γιος τους ήρθε στον κόσμο τα ξημερώματα του Σαββάτου 27 Οκτωβρίου και από εκείνη τη στιγμή πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, ενώ μαζί του βιώνουν καθημερινά πρωτόγνωρα συναισθήματα. Μέχρι πρότινος, δεν είχαμε δει καμία σχετική ανάρτηση στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο Instagram. Ωστόσο, το πρωί της Τρίτης, η όμορφη μανούλα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα κολάζ με τις πρώτες φωτογραφίες που είχε βγάλει μέσα στο μαιευτήριο, αλλά και και δύο τρυφερά στιγμιότυπα με τον μικρό της πρίγκιπα.

«Πριν ένα μήνα ακριβώς τέτοια ώρα μετά από πολλές ώρες πόνου με την βοήθεια του θεού έφερα στον κόσμο μια ψυχούλα. Τι ψυχούλα μας, την ζωή μας όλη, τον γιο μας. Είναι τόσα πολλά τα συναισθήματα και η συγκίνηση που δεν περιγράφονται με λόγια. Σε ευχαριστώ που είσαι στην ζωή μου. Σε ευχαριστώ για όσα έκανες και κάνεις ποια για εμάς. Είσαι υπέροχος άνθρωπος σε αγαπώ . Η λέξη μάνα είναι ιερή. Είμαι ευλογημένη και για αυτό ευχαριστώ το θεό και την παναγία», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Δες την ανάρτησή της:

Πηγή: tlife 

Όλη η επικαιρότητα