Lifestyle

Νίκολα Πελτζ: Όλες οι λεπτομέρειες για το custom made νυφικό Valentino -Το φυλαχτό που έβαλε η μητέρα της

Φόρεσε τα πιο δημοφιλή παπούτσια αυτή τη στιγμή
Ακούστε το άρθρο

Συναντήσεις, συζητήσεις και ταξίδια από τη μία άκρη του Ατλαντικού στην άλλη χρειάστηκαν προκειμένου να δημιουργηθεί το νυφικό της Νίκολα Πελτζ, η οποία το Σάββατο παντρεύτηκε τον Μπρούκλιν Μπέκαμ.

Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης στις 9 Απριλίου στο Palm Beach, με στιγμιότυπα από τον γάμο να κάνουν τον γύρο των διεθνών Μέσων.

Για την ιδιαίτερη αυτή στιγμή, η Νίκολα Πελτζ, επέλεξε ένα custom made Valentino νυφικό, το οποίο ξεχώριζε μέσα στην απλότητά του. Ένα ρομαντικό, παραδοσιακό νυφικό με ένα twist, το οποίο, σύμφωνα με την στιλίστρια της 27χρονης, Leslie Fremar, αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα που έχει δει ποτέ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @brooklynpeltzbeckham

Όπως αποκαλύπτει η Vogue, για τη δημιουργία του νυφικού χρειάστηκαν συνομιλίες ενός έτους με την ομάδα του creative director Pierpaolo Piccioli, δύο ταξιδιών στα κεντρικά γραφεία του οίκου στη Ρώμη και δύο fittings στις ΗΠΑ. Οι επικεφαλής μοδίστρες ταξίδεψαν μέχρι το Μαϊάμι για να βεβαιωθούν ότι κάθε λεπτομέρεια ήταν άψογη τη μεγάλη μέρα.

«Ήταν η απόλυτη εμπειρία ραπτικής», αναφέρει η Leslie Fremar. «Η απλότητά του ήταν υπέροχη», θυμάται. Το μίνιμαλ νυφικό με την τετράγωνη λαιμόκοψη και τις τιράντες, συμπληρωνόταν από μία τεράστια μεταξένια ουρά. Τα γάντια ήταν κατασκευασμένα από γαλλική δαντέλα, όπως και το πέπλο που έπεφτε επάνω στο ύφασμα της ουράς, διακοσμώντας το σαν «έργο τέχνης». Η Fremar χαρακτηρίζει το αποτέλεσμα «απίστευτο».

«Κάτι μπλε» στο νυφικό της Νίκολα Πελτζ

Όμως, το στοιχείο που έκανε πραγματικά μοναδικό το νυφικό ήταν η πινελιά της μητέρας της Νίκολα Πελτζ. Η Κλαούντια Χέφνερ Πελτζ πρόσθεσε ένα ματάκι σαν φυλαχτό για την κόρη της, μαζί με ένα μήνυμα που η ομάδα του Valentino έραψε στο νυφικό χρησιμοποιώντας μπλε νήμα.

Το bridal look ολοκληρώθηκε με διαμαντένια σκουλαρίκια και τα δημοφιλή platform pumps του οίκου Versace σε λευκό χρώμα.

Με πληροφορίες Vogue

Όλη η επικαιρότητα