Lifestyle

Νικολέττα Ράλλη: Το love story με τον Μιχάλη Ανδρούτσο και η εγκυμοσύνη

Ακούστε το άρθρο

Η Νικολέττα Ράλλη και ο Μιχάλης Ανδρούτσος μετρούν σχεδόν έναν χρόνο σχέσης και ο έρωτας τους θα ολοκληρωθεί σε λίγους μήνες με τον πιο όμορφο τρόπο! Η αγαπημένη παρουσιάστρια διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και πρόκειται να γίνει για πρώτη φορά μανούλα. Τόσο εκείνη όσο και ο γοητευτικός επιχειρηματίας ανυπομονούν να γίνουν γονείς και να κρατήσουν στην αγκαλιά τους την κόρη τους.

Από την ώρα που έγινε γνωστή η χαρμόσυνη είδηση της εγκυμοσύνης της, η Νικολέττα Ράλλη δεν σταματά να δέχεται ευχές στα social media, απαντώντας μάλιστα σχεδόν σε όλα τα μηνύματα των διαδικτυακών της φίλων. Η παρουσιάστρια είναι πολύ ερωτευμένη με τον αγαπημένο της και ο ένας έχει βρει στον άλλον όλα όσα ονειρευόταν.

Νικολέττα Ράλλη – Μιχάλης Ανδρούτσος: Ρομαντική απόδραση στα χιόνια! [pics] | tlife.gr

Το love story του ζευγαριού

Η γνωριμία τους έγινε μέσω κοινών γνωστών σε νυχτερινή έξοδο. Σε δηλώσεις της, μάλιστα, η Τζένη Μπαλατσινού αποκάλυψε ότι εκείνη ήταν που τους γνώρισε και τους έφερε κοντά… «Ο Μιχάλης είναι πολύ φίλος μου, γνωρίζω και την Νικολέττα, βρεθήκαμε ένα βράδυ κάπου, ήξερα ότι του αρέσει και έτσι έκανα το κόντακτ. Με λένε «Γεωργία Βασιλειάδου» και μου κάνουν δώρο στάμνες. Πιστεύω ότι είναι και οι δύο πολύ ώριμοι, να κάνουν το επόμενο βήμα…Θεωρώ ότι μετά το καλοκαίρι, μπορεί και να γίνει κάτι» είχε αναφέρει η προφητική Τζένη πριν 11 μήνες.

Ο τρόπος που την πολιόρκησε ο Μιχάλης Ανδρούτσος, ως γνήσιος τζέντλεμαν, έκαμψε τις αντιστάσεις της, ενώ όσοι έγιναν μάρτυρες της γνωριμίας τους του διέκριναν αμέσως τη χημεία που αναπτύχθηκε μεταξύ τους.

Νικολέττα Ράλλη – Μιχάλης Ανδρούτσος: Επτά μήνες μαζί και πιο ερωτευμένοι από ποτέ! | tlife.gr

Τα πρώτα ραντεβού ξεκίνησαν μάλλον δειλά. Όμως, η έντονη έλξη, οι κοινές αντιλήψεις και η ίδια φιλοσοφία ζωής οδήγησαν γρήγορα στην απόφαση να συνεχίσουν μαζί τη ζωή τους. Οι δυο τους συναντιούνται καθημερινά, αφιερώνοντας όλο τον ελεύθερο χρόνο τους ο ένας στον άλλον. Πολύ σύντομα άρχισαν να κάνουν δημόσιες εμφανίσεις, ενώ η τακτική παρουσία της Νικολέττας στο εστιατόριο, που διατηρεί ο επιχειρηματίας από κοινού με τον σεφ Δημήτρη Κοντόπουλο, άρχισε να κινεί τις υποψίες ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι!

Ένα χρόνο σχέσης μετά, αμέτρητες καλοκαιρινές και χειμερινές αποδράσεις, κοινές εμπειρίες και όμορφες στιγμές, η Νικολέττα Ράλλη και ο Μιχάλης Ανδρούτσος είναι έτοιμοι να γίνουν γονείς και να ξεκινήσουν το πιο σημαντικό κεφάλαιο της ζωής τους!

via

Όλη η επικαιρότητα