Ηλεία

Νικολούτσος σε Οργανισμό Μετανάστευσης: Προτιμήστε τις τοπικές επιχειρήσεις

Ακούστε το άρθρο

Με επιστολή του προς τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης ο πρόεδρος του ΕΒΕ Ηλείας κ. Κώστας Νικολούτσος με στόχο την καλύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των φιλοξενουμένων μεταναστών ζητά να προτιμούνται για τις προμήθειες και την σίτιση οι τοπικές επιχειρήσεις και όχι αυτές άλλων νομών.

Αναλυτικά στην επιστολή του ο κ. Νικολούτσος αναφέρει:

«Στο πλαίσιο της Εθνικής προσπάθειας για την αντιμετώπιση του σοβαρού προσφυγικού προβλήματος, η Ιερή Μητρόπολη Ηλείας δια του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Ηλείας έθεσε στη διάθεση της Ελληνικής Πολιτείας 3 δομές για στέγαση Σύριων προσφύγων, δηλαδή στην Ιερά Μονή Κάτω Δίβρης, τη Μονή Πορετσού και τμήμα των εγκαταστάσεων στην Αγία Φιλοθέη για στέγαση οικογενειών Σύριων προσφύγων.

Για να συνδράμουμε ως τοπική κοινωνία στην παραπάνω προσπάθεια, σας παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας ότι πολλές επιχειρήσεις της Ηλείας έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν ανάγκες όπως η τροφοδοσία, ο εξοπλισμός και οι κατασκευές.

Προς τούτο θα ήταν χρήσιμο να προσφύγετε στις τοπικές επιχειρήσεις μέσω των δικών σας διαδικασιών για την καλύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των φιλοξενούμενων βάσει των προδιαγραφών που θα θέσετε.

Ως Επιμελητήριο είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε βοήθεια στην οργάνωση και διεκπεραίωση των παραπάνω συνεργειών με την επιχειρηματικότητα της Ηλείας».

Όλη η επικαιρότητα