Categories: Lifestyle

Νίκος Αναδιώτης: Ανακαλεί τις δηλώσεις του σχετικά με τις γυναίκες – «Δεν ήθελα να προκαλέσω»

Share

Οι πρόσφατες δηλώσεις του Νίκου Αναδιώτη, σχετικά με τη θέση της γυναίκας στο σπίτι, ξεσήκωσαν ένα κύμα αντιδράσεων.

Γι’ αυτό τον λόγο, ο ηθοποιός επανήλθε με νέες δηλώσεις και ξεκαθάρισε, τι ακριβώς εννοούσε.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μαμά-δες» είπε μεταξύ άλλων:«Νομίζω ότι ο άνδρας για να νιώθει αυτός καλά, πρέπει να αφήνει λίγο παραπάνω τη γυναίκα στο σπίτι. Έστω και λίγο για να νιώθει αυτός καλά. Και άμα νιώθει αυτός καλά θα νιώθουν και οι γύρω του καλύτερα».

Μετά τις αντιδράσεις, που ακολούθησαν τα λεγόμενά του, ο Νίκος Αναδιώτης μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» και θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του.

Ειδικότερα, είπε: «Τη συνέντευξή μου δεν πρόλαβα να την δω, ίσως να έχει απομονωθεί κάποιο κομμάτι, το οποίο προκάλεσε. Δεν είναι ότι θέλω να είναι μία γυναίκα μέσα στο σπίτι, αλλά δεν θυμάμαι και ακριβώς την ερώτηση. Αν με ρωτούσε κάτι αντίστοιχο όμως, θα σου έλεγα ότι σε μία οικογένεια καλό θα ήταν μία γυναίκα να έχει περισσότερο χρόνο μέσα στο σπίτι, γιατί αυτή κρατάει το σπίτι από τη φύση της. Δηλαδή, θεωρώ ότι τα παιδιά έχουν περισσότερη ανάγκη την μητέρα τους. Συγγνώμη αν προκάλεσα, δεν είχα κανέναν τέτοιο σκοπό και δεν θεωρώ πως η δική μου σύζυγος είναι κλεισμένη μέσα στο σπίτι».

πηγή:πρώτο θέμα