Ελλάδα

Νίκος Χατζηπαύλου: Κλείνει οριστικά η υπόθεση – Τι αναφέρει το τελικό πόρισμα

Ακούστε το άρθρο

Ο Νίκος Χατζηπαύλου εξαφανίστηκε στην Κάλυμνο στις 19 Νοεμβρίου 2017 και βρέθηκε νεκρός 6 ημέρες αργότερα.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου του είναι ραγδαίες, καθώς, σύμφωνα με ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR, ο εισαγγελέας αποδίδει τελικά το θάνατό του σε πτώση, και όχι σε εγκληματική ενέργεια.

Η εκτίμηση των Αρχών είναι πως ο άτυχος φοιτητής άφησε το ποδήλατό του και προσπάθησε να σκαρφαλώσει σε βράχο. Επέλεξε ένα απόμερο μέρος, όπου ήταν μόνος. Όλα δείχνουν πως μια λάθος κίνηση ήταν αρκετή για να χάσει την ισορροπία του. Γλίστρησε και έπεσε, με συνέπεια να χάσει τις αισθήσεις του κατά την πτώση. Ο Νίκος Χατζηπαύλου τραυματίστηκε σοβαρά. Όμως, δεν μπορούσε να καλέσει σε βοήθεια. Εκτιμάται ότι πέρασαν ώρες, ακόμη και ημέρες, που ήταν τραυματισμένος και αβοήθητος.

Οργισμένη η αντίδραση της οικογένειάς του

«Ζητάμε να μην κλείσουν το φάκελο του γιατί τον δολοφόνησαν τον Νίκο», λέει με δάκρυα στα μάτια η θεία του.

«Από την αρχή υπήρχε ένας τοίχος και δεν ξέρουμε το γιατί», λέει ο θείος του.

«Προκαλεί οργή σε όλους μας. Χρειάστηκε να περάσουν εννιά μήνες ώστε να βγει το πόρισμα του εισαγγελέα. Έγιναν τρεις ιατροδικαστικές εκθέσεις, οι οποίες κατέληγαν σε διαφορετικά συμπεράσματα», τονίζουν οι συγγενείς του.

Η οικογένεια του άτυχου φοιτητή καταγγέλλει ότι εννιά μήνες τώρα, δεν έχουν καταθέσει άνθρωποι – «κλειδιά» στην υπόθεση, ενώ δηλώνει ότι θα εξαντλήσει όλα τα νόμιμα μέσα για να αποδείξει ότι ο Νικόλας δολοφονήθηκε.

Πηγή: cnngreece

Όλη η επικαιρότητα