ΕΠΣ Ηλείας

Νίκος Δαβουρλής: «Παράδειγμα προς μίμηση ο Πέλοπας Πύργου!»

Ο παίκτης-προπονητής του Πέλοπα Πύργου, Νίκος Δαβουρλής, με αφορμή την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος, έκανε και τον δικό απολογισμό του για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε , χαρακτηρίζοντας τον Πέλοπα παράδειγμα προς μίμηση καθώς είναι από τις ελάχιστες ομάδες στην Α΄ τοπική σε όλη την Ελλάδα που έχει μηδενικό μπάτζετ, μη παραλείποντας ταυτόχρονα να αποθεώσει αλλά και να ευχαριστήσει όλους εκείνους με τους οποίους συνεργάστηκε στους μελανόλευκους στην πρώτη του προπονητική απόπειρα.

Ο Νίκος Δαβουρλής αναφέρει στην ανάρτησή του:

«Μετά την έστω και με αυτό τον τρόπο (λόγο κορωνοϊού) ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων είμαι υποχρεωμένος να αναφέρω κάποια πράγματα και να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του Πέλοπα Πύργου για την άψογη συνεργασία που είχαμε την φετινή χρονιά στα πρώτα μου προπονητικά βήματα.

Πριν όμως αναφερθώ σε αυτό το κομμάτι, θα ήθελα να πω κάποια πράγματα όσον αφορά αυτήν την ομάδα, που άσχετα αν θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου η όχι και την καινούργια χρονιά, θα πρέπει να γίνει γνωστό στον φίλαθλο κόσμο της Ηλείας, ότι αυτό που γίνεται στον Πέλοπα Πύργου και ο τρόπος που λειτουργεί όλα αυτά τα χρόνια, θα πρέπει να είναι παράδειγμα προς μίμηση.

Για να μην σας κουράσω με όλα αυτά που έχω στο μυαλό μου, θα σας πω ότι είναι μια από τις ελάχιστες ομάδες που αγωνίζεται σε επίπεδο Α΄ Τοπικό σε όλη την Ελλάδα (ίσως και η μοναδική) που έχει μηδέν μπάτζετ.

Έχει παίχτες που πληρώνουν και από την τσέπη τους αν χρειαστεί για να λειτουργήσει καλύτερα η αγαπημένη τους ομάδα, έχει παίχτες ακόμα και ηλικίας 43 ετών που κλαίνε όταν χάνουν και κλαίνε ακόμα και σε μεγάλες νίκες σαν μικρά παιδιά και πιο σημαντικό ότι είναι μαζί και μετά τα παιχνίδια, αγαπημένοι, ανεξαρτήτου αποτελέσματος.

Τους αποκαλούσα από την αρχή που τους γνώρισα μάγκες και με δικαίωσαν και με το παραπάνω.

Όχι γιατί πέτυχαν μια άνετη παραμονή μετά από 13 ολόκληρα χρόνια στην μεγάλη τοπική κατηγορία του Νόμου μας. Αλλά γιατί με σεβάστηκαν σαν προπονητή, σαν συμπαίχτη, αλλά και σαν άνθρωπο.

Αυτές ήταν οι ισορροπίες που τους είχα ζητήσει να σεβαστούν από την αρχή και το έκαναν μέχρι το τέλος.

Γιατί πάντα ήταν συνεπείς στις υποχρεώσεις με 18-20 άτομα στις προπονήσεις λες και ήταν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές…

Τίποτα δεν είναι τυχαίο μάγκες μου ούτε στο ποδόσφαιρο ούτε στη ζωή.

Και τέλος οι άνθρωποι που τρέχουν αυτήν όλη την Ιδέα όπως λένε οι ίδιοι: Τον πρόεδρο Γιάννη Πλεμμένο, τους Μπάμπη Χριστακόπουλο, Θοδωρή Κωνσταντόπουλο, Δημήτρη Μπουλούτα, Νίκο Μπουλούτα, Σάκη Αγωγιάτη, Βασίλη Γιαννακόπουλο.

Και φυσικά δεν θα μπορούσα να ξεχάσω τους άμεσους συνεργάτες μου, Θάνο Μπέλτσο (Βοηθός) και Μάκη Κόκκαλη (Τεχνικός Διευθυντής & Γυμναστής) για την άψογη συνεργασία που είχαμε.

Δύο άνθρωποι που έχουν βάλει σε δεύτερη μοίρα το προσωπικό τους συμφέρον για να είναι κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα σε οποιοδήποτε πόστο τους ζητηθεί…

Καλό καλοκαίρι σε όλους με υγεία».

Όλη η επικαιρότητα