Categories: Lifestyle

Νίκος Γκέλια: Ο ρόλος του στο «Μαύρο Ρόδο», ο ρατσισμός και τα δύσκολα παιδικά χρόνια

Share

Ο Νίκος Γκέλια μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για τον Σαράντο, τον ρόλο που υποδύεται στην αγαπημένη σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο».

Ο ίδιος περιγράφει τον Σαράντο ως ένα παιδί που έχει χτυπηθεί από την μοίρα και τον περίγυρο.

«Ο πατέρας του Σαράντου στο «Μαύρο Ρόδο» έχει εξαφανιστεί και η μητέρα του έφυγε από τον καημό της. Ένα βασικό χαρακτηριστικό μου, αλλά και του Σαράντου είναι πως ότι κι αν συμβαίνει δεν το διατυμπανίζουμε», είπε ο ηθοποιός.

Ο Νίκος Γκέλια κατάγεται από την Αλβανία και ήρθε στην Ελλάδα όταν ήταν 5,5 ετών.

«Αλλάζαμε συχνά γειτονιές όταν ήρθαμε στην Ελλάδα, γιατί οντάς Αλβανοί μας έδιωχναν από τα σπίτια. Υπήρξε ρατσισμός, από το πιο απλό, δεν μας έπαιζαν επειδή ήμασταν από την Αλβανία ή δεν μας έδιναν οι καθηγητές τον λόγο στην τάξη», είπε για τις συμπεριφορές με τις οποίες ήρθε αντιμέτωπος.

Όταν ο ίδιος αποφάσισε να γίνει ηθοποιός η μητέρα του ήταν πολύ βοηθητική, ωστόσο ο πατέρας του ανησυχούσε. Ο Νίκος Γκέλια είναι παντρεμένος και έχει μία κόρη, τριών ετών.

«Πήγα στον παιδικό σταθμό την κόρη μου και η δασκάλα την ρώτησε αν ο μπαμπάς παίζει στο «Μαύρο Ρόδο. Μπορεί η κόρη μου να με δει στη σειρά με όπλο η να απειλώ κάποιον… Τώρα έχω δώσει spoiler, αλλά δεν πειράζει!», είπε χιουμοριστικά.

Ο Νίκος Γκέλια συμμετέχει στην ταινία «Dodo», η οποία κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 10 Νοέμβριου.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: MEGA