ΕΠΣ Ηλείας

Νίκος Γκρίλλας (Προπονητής Ενιπέα Λαντζοίου): «Είμαστε σε καλό δρόμο και μέσα στους στόχους μας»

Ακούστε το άρθρο

Αντικείμενο συζήτησης  στα ποδοσφαιρικά στέκια, όχι μόνο για την μεγάλη νίκη – ανατροπή που έκανε στο γήπεδο του κόντρα στον ΑΠΟ Κουρτεσίου (από 1 – 3 , 4 – 3), αλλά πολύ περισσότερο για  το γεγονός ότι για πρώτη φορά στην ιστορία του, φιγουράρει μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας της Α1 της ΕΠΣΗ, έχει γίνει ο Ενιπέας Λατζοίου !

Επιπλέον  το βράδυ του Σαββάτου ήταν ξεχωριστό για την οικογένεια του Ενιπέα, καθώς ο τεχνικός του Νίκος Γκρίλλας , βραβεύτηκε στην ΒΡΑΔΙΑ ΤΩΝ ΑΣΣΩΝ της «Πατρίς – Σπορ», ως ο κορυφαίος προπονητής της περσινής περιόδου, και μαζί του στην καλύτερη ενδεκάδα της χρονιάς που πέρασε , οι παίκτες της ομάδας του: Π. Κωτσάκης, Γ. Τσαντίλης, Χ. Κύτταρης και Π. Τριανταφύλλης, καθως και ο Π. Τσίγκρηλας(που φέτος αγωνίζεται στον Πανηλειακό). Σίγουρα μια πολύ μεγάλη και ξεχωριστή επιτυχία, για μια ομάδα, που στην τελική βαθμολογία ήταν 4η, όμως η φίλαθλη κοινή γνώμη ξέρει να αναγνωρίζει! Σήμερα  λοιπόν καλεσμένος  στην «Πατρίς σπορ», είναι ο προπονητής της 13ης  αγωνιστικής, Νίκος Γκρίλλας, ο οποίος απάντησε στις ερωτήσεις  μας!

Πως  είδες τη ΒΡΑΔΙΑ ΤΩΝ ΑΣΣΩΝ, και αν περιμένατε αυτές τις επιτυχίες σας:

«Η ΒΡΑΔΙΑ ΤΩΝ ΑΣΣΩΝ, είναι  μία γιορτή του Ηλειακού Αθλητισμού, για αυτό και έχει καθιερωθεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια, και δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από ανάλογες εκδηλώσεις της Αθήνας με τα ονόματα που έρχονται!  Όσο για την δική μου επιλογή καθώς και των 5 παικτών μου, η επιτυχία η δική μου,  είναι μια επιβράβευση των προσπαθειών μου όλα τα χρόνια που ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, και ιδίως την προπονητική από το 1997! Άλλωστε κάθε μέρα που περνά δίνουμε εξετάσεις , και ο κόσμος της Ηλείας ξέρει να επιβραβεύει τις προσπάθειες , τόσο εμένα όσο και των παικτών μου! Ειλικρινά σας λέω ότι χάρηκα ιδιαίτερα για τους τόσους πολλούς παίκτες μου, που είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που ξεκίνησε από πέρυσι το καλοκαίρι, σε συνεργασία με την διοίκηση του Ενιπέα, και τον χορηγό της ομάδας μας, ξεχωριστό αυτό άνθρωπο και καταξιωμένο επιχειρηματία, που ακούει στο όνομα: Νίκος Μπακοβασίλης η «Λαμπαδάριος»! Οι βραβεύσεις αυτές μας γεμίζουν με ακόμα μεγαλύτερες ευθύνες,  πράγμα που σημαίνει ότι στο τέλος της σεζόν,  θα πρέπει να δικαιώσουμε πρώτα τους εαυτούς μας και κατόπιν όλους αυτούς που μας τίμησαν!».

Για  την πορεία του  Ενιπέα στην φετινή Α1: «Μπορεί από προχθές να είμαστε μόνοι πρώτοι, όμως επαναλαμβάνω  ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα για συμπεράσματα , καθώς είμαστε ακόμα στην αρχή! Ωστόσο παρά κάποια άτυχα αποτελέσματα σε  Σαβάλια , Επιτάλιο και Πηνεία , είμαστε σε καλό δρόμο και ανοδική πορεία, και μέσα στους στόχους μας !

 Για τη μεγάλη νίκη – ανατροπή  με το Κουρτέσι: «Διεξήχθη ένα πολύ όμορφο ματς, σε άκρως ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα, κάτι που είναι και το βασικό. Κάναμε ίσως… την χειρότερή μας εμφάνιση έως το 65΄ αμυντικά, καθώς επιθετικά δεν έμπαινε η μπάλα στα δίχτυα! Έκτοτε και μπρός στο φάσμα της ήττας, μίλησαν κάποιοι παίκτες με σπουδαία ποδοσφαιρική προσωπικότητα,  με επικεφαλής το Σάκη Στροφύλλα, και μέσα σε  εννέα λεπτά, γυρίσαμε το ματς».

Για τους στόχους της ομάδας, και αν χρειάζονται μεταγραφές : «Στόχος της ομάδας μας ήταν εξαρχής να έχουμε μια καλή παρουσία, κάνοντας ταμείο… στο τέλος, βλέποντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά ! Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι θα λέγαμε όχι  στον τίτλο και την άνοδο στη Γ΄ εθνική!  Όμως είναι νωρίς  ακόμα…, καθώς το φετινό πρωτάθλημα της Α1 είναι αμφίρροπο,  και θα έχει δρόμο με πολλές εκπλήξεις! Θεωρώ πως η ομάδα που  θα έχει διάρκεια , σοβαρότητα , σταθερότητα και καλό πάγκο, στο τέλος  θα επικρατήσει. Όσο για ενίσχυση, δεν θα λέγαμε όχι σε έναν η έστω και δυο παίκτες, που όμως θα κάνουν τη διαφορά στην ομάδα μας. Αν κάτι τέτοιο  βρεθεί στο δρόμο μας, θα αποκτηθεί!».

Ο Νίκος  Γκρίλλας με  τον Οικονομικό διευθυντή της Multi Productions κ. Λευτέρη Βαρουξή ο οποίος και τον βράβευσε!

Όλη η επικαιρότητα