ΕΠΣ Ηλείας

Νίκος  Γκρίλλας (Προπονητής Ενιπέα Λαντζοίου): «Είμαστε σε καλό δρόμο και μέσα στους στόχους μας»

Ακούστε το άρθρο

Αντικείμενο συζήτησης  στα διάφορα ποδοσφαιρικά στέκια, όχι μόνο για την μεγάλη νίκη που έκανε στο Ενωσιακό γήπεδο της Σπιάντζας επί της αήττητης εκεί Θύελλας Πύργου, αλλά πολύ περισσότερο για την εμφάνιση, έγιναν ο Ενιπέας Λατζοίου και ο έμπειρος τεχνικός του Νίκος Γκρίλλας!

Καθώς με  βάση τα  αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής, το πρωτάθλημα πήρε «φωτιά», αφού   δέκα ομάδες φιγουράρουν από την κορυφή της Α1, έως την δέκατη  θέση, σε ελάχιστη απόσταση, και από τους 15 έως τους 10 βαθμούς!

Σήμερα  λοιπόν καλεσμένος  στην «Πατρίς σπορ», είναι ο προπονητής της 6ης  αγωνιστικής, Νίκος Γκρίλλας, ο οποίος απάντησε στις ερωτήσεις  μας!

Για το ξεκίνημα του  Ενιπέα στην φετινή Α1: «Είναι πολύ νωρίς ακόμα για συμπεράσματα , ωστόσο παρά κάποια άτυχα αποτελέσματα σε Μακρίσια και Χάβαρι, σιγά – σιγά  βρίσκουμε τον ρυθμό μας, και πλέον είμαστε σε καλό δρόμο και ανοδική πορεία! Η συνέχεια προβλέπεται βέβαια δύσκολη,  και το κομβικό σημείο θα είναι μέχρι την 10η αγωνιστική, όταν όλες οι ομάδες θα έχουν δείξει μέρος των δυνατοτήτων τους και τι μπορούν να καταφέρουν».

Για τη μεγάλη νίκη με τη Θύελλα : «Διεξήχθη ένα πολύ όμορφο ματς, σε άκρως ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα, κάτι που είναι και το βασικό. Κάναμε ίσως… την καλύτερή μας έως τώρα εμφάνιση, έχοντας ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης! Βέβαια πλήγμα  για εμάς είναι η αποχώρηση του Τριανταφύλλη, στον οποίο ευχόμαστε καλή πορεία στη Γ΄ εθνική. Θα προσπαθήσουμε τώρα, και έως το φινάλε των μεταγραφών να τον αντικαταστήσουμε, αλλά αυτή την ώρα είναι δύσκολο! ».

Για τους στόχους της ομάδας: «Στόχος της ομάδας μας ήταν εξαρχής να έχουμε μια καλή παρουσία, κάνοντας ταμείο… στο τέλος! Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι θα λέγαμε όχι στα πλει – οφ ανόδου!  Όμως είναι νωρίς  ακόμα για την τετράδα, καθώς το φετινό πρωτάθλημα της Α1 είναι αμφίρροπο,  και θα έχει δρόμο με πολλές εκπλήξεις! Θεωρώ πως η ομάδα που  θα έχει διάρκεια , καλό πάγκο, και  τις λιγότερες απώλειες , από αυτές που θα πρωταγωνιστήσουν, στο τέλος  θα επικρατήσει»!

Όλη η επικαιρότητα