ΕΠΣ Ηλείας

Νίκος Γκρίλλας (Προπονητής Ενιπέα): «Στόχος μας να διατηρήσουμε τη διαφορά…»

Ακούστε το άρθρο

Αντικείμενο συζήτησης  στα ποδοσφαιρικά στέκια, για  το γεγονός ότι φιγουράρει μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας της Α1 της ΕΠΣΗ με διαφορά 10  βαθμών, έχει γίνει ο Ενιπέας Λατζοίου !

Σίγουρα μια πολύ μεγάλη και ξεχωριστή επιτυχία, για μια ομάδα που στην αρχή δεν την υπολόγιζαν και τόσο…,  που όμως παίζει καλό ποδόσφαιρο, κάτι που  η φίλαθλη κοινή γνώμη ξέρει να αναγνωρίζει! Σήμερα  λοιπόν καλεσμένος  στην «Πατρίς σπορ», είναι ο προπονητής της 22 ης  αγωνιστικής, Νίκος Γκρίλλας, ο οποίος απάντησε στις ερωτήσεις  μας!

Για  την πορεία του  Ενιπέα έως τώρα: 

«Μπορεί από προχθές να είμαστε μόνοι πρώτοι με διαφορά 10 βαθμών, την οποία δεν σας κρύβω πως ούτε και εγώ  το περίμενα, όμως συνεχίζω να επαναλαμβάνω,  ότι το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο, καθώς όλα θα κριθούν στα πλει – οφ ανόδου! Τώρα πλέον είμαστε υποχρεωμένοι να διατηρήσουμε αυτή τη διαφορά, πράγμα που σημαίνει ότι  δεν χαλαρώνουμε, βλέποντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά,   καθώς στο φινάλε της κανονικής περιόδου, η διαφορά, θα μας  δώσει  το μπόνους των +5  βαθμών, ενόψει  των  πλει – οφ ανόδου της κατηγορίας»!

 Για τη μεγάλη νίκη απέναντι στον Αλφειό: 

«Διεξήχθη ένα πολύ όμορφο ματς, σε άκρως ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα, κάτι που είναι και το βασικό. Καθώς  το ματς ήταν ντέρμπι, με τον Αλφειό να έρχεται στο Λαντζόι από τη μεγάλη νίκη επί του Ξενοφώντα. Επιπλέον έχει και καλή ομάδα, καθώς τώρα φαίνεται η δουλειά  του φίλου μου Λύσανδρου  Τζαβάρα, και ομολογουμένως μας δυσκόλεψε. Όμως εμείς, παρά τις απουσίες των Τσαντίλη, Κύτταρη και Γκρίλλα, ήμασταν σοβαροί, και τα νέα παιδιά που χρησιμοποίησα, ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα, δείγμα ότι ο Ενιπέας πλέον έχει και καλό πάγκο, ενώ ευτυχήσαμε να σκοράρουμε σε καθοριστικά σημεία  του ματς.  Μοναδικό μας πρόβλημα το γήπεδο, το οποίο ως τεχνική ομάδα που είμαστε δεν μας βοηθά» !

Πως  βλέπεις τη συνέχεια και τη «μάχη» για τα πλει – οφ ανόδου:

«Απομένουν ακόμα 8 αγωνιστικές, και η κατάσταση έχει μπλέξει ακόμα περισσότερο! Καθώς  μετά τα ματς της περασμένης αγωνιστικής, πέντε ομάδες, διεκδικούν τις τρείς θέσεις!  Πράγμα που σημαίνει ότι θα γίνει «μάχη», και πολλά θα κριθούν από τα μεταξύ τους ματς»!

Που πιστεύεις ότι θα κριθεί η άνοδος στη Γ΄ εθνική: 

«Στόχος της ομάδας μας ήταν εξαρχής να έχουμε μια καλή παρουσία, κάνοντας ταμείο… στο τέλος, βλέποντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά ! Όμως  εδώ που φτάσαμε πλέον, ο τίτλος  και την άνοδος  στη Γ΄ εθνική είναι ο στόχος μας !  Θεωρώ πως η ομάδα που  θα έχει διάρκεια , σοβαρότητα , σταθερότητα και καλό πάγκο, στο τέλος  θα επικρατήσει.».

Όλη η επικαιρότητα