Lifestyle

Νίκος Κοκλώνης: Η τρυφερή ευχή στην Κατερίνα Καινούργιου για τα γενέθλια της

«Να σε χαιρόμαστε θεάρα μου πανέμορφη μέσα κι έξω!», γράφει, μεταξύ άλλων, ο επιτυχημένος παραγωγός
Ακούστε το άρθρο

Η Κατερίνα Καινούργιου  έχει σήμερα γενέθλια και οι φίλοι της την έχουν γεμίσει με ευχές και δώρα. Φυσικά, στους τελευταίους δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνεται ο καλός της φίλος και συνεργάτης, Νίκος Κοκλώνης.

Την Κυριακή, μάλιστα, ο επιτυχημένος παραγωγός έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια αφιέρωση, όλο αγάπη για τη συνεργάτιδά του. Δεν είναι κρυφό άλλωστε πως τους δυο τους συνδέει μία τρυφερή φιλία, αλληλοεκτίμηση και αλληλοσεβασμός. Η μεταξύ τους σχέση ξεκίνησε όταν ο Νίκος Κοκλώνης ανέλαβε την παραγωγή της εκπομπής της και συνεχίστηκε με ταξίδια, δώρα, αστείες στιγμές on και off κάμερα.

«Αληθινός φίλος είναι κάποιος που σε αφήνει να έχεις πλήρη ελευθερία και να είσαι – και ιδίως να αισθάνεσαι – ο εαυτός σου. Αυτό ακριβώς βρήκαμε ο ένας στον άλλον. Χρόνια Πολλά μωρό μου! Να είσαι πάντα έτσι ξεχωριστά συναισθηματική! Να σου φέρει όσα ονειρεύεσαι η νέα σου χρονιά! Σου αξίζουν τα καλύτερα. Σε όσα έχουμε ζήσει και σε όσα συναρπαστικά έρχονται, πάντα μαζί!»αναφέρει ο ιδιοκτήτης της Barkingwell Media στο Instagram Story που ανέβασε, ενώ ακολούθησε και ξεχωριστό ποστ με την παρακάτω λεζάντα:

«Τη μέρα που γιορτάζει η φύση ολόκληρη, γιορτάζει και αυτό το ξεχωριστό, ολάνθιστο κορίτσι μου! Να σε χαιρόμαστε θεάρα μου πανέμορφη μέσα κι έξω!».

Δείτε τη δημοσίευση του Νίκου Κοκλώνη

Όλη η επικαιρότητα