Ηλεία Πολιτική

Νίκος Κοροβέσης: Διαδοχικές συναντήσεις και πρωτοβουλίες για τον τουρισμό

Ακούστε το άρθρο

Σε μια διαρκή επικοινωνια με τους φορείς και τους πολίτες αλλά και με διευρυμένο το ενδιαφέρον για τους τρεις Νομούς της Περιφέρειας συνεχίζει το έργο του ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού Δυτ. Ελλάδας Νίκος Κοροβέσης.

Στο πλαίσιο αυτό, εντάχθηκε και η πρόσφατη επίσκεψη με μια σειρά δράσεων και πρωτοβουλιών στην Αιτωλοακαρνανία.

Εκεί, ο κ. Κοροβέσης είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον Δήμαρχο του Αγρινίου, του Προέδρου του Επιμελητηρίου, περιφερειακουύς και δημοτικούς συμβούλους, εκπροσώπους συλλόγων κ.λπ.

Παράλληλα προήδρευσε σημαντικής σύσκεψης στην Επιτροπή Τουρισμού στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν πολλά ενδιαφέροντα θέματα ιδιαίτερης τουριστικής σημασίας για τον τόπο και γενικότερα την Περιφέρεια με στόχο την πραγματική ανάπτυξη, όπως και την αύξηση της επισκεψιμότητας στην Αιτωλοακαρνανία και τους δύο άλλους Νομούς της Δυτ. Ελλάδας.

Γι’ αυτά τα θέματα μάλιστα, ο κ. Κοροβέσης ανέλυσε τη στρατηγική και μέθοδο που ακολουθεί ο ίδιος και η Περιφερειάκη Αρχή, μιλώντας και στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης. Ανάλογες κινήσεις φυσικά γίνονται στην Ηλεία και την Αχαΐα με αντίστοιχες συναντήσεις και συνεργασίες.

Όλη η επικαιρότητα