Ηλεία

Νίκος Κοροβέσης: Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού-Πολιτισμού σε καταστήματα του Πύργου

Ακούστε το άρθρο

Η τοπική μας αγορά χρειάζεται τη στήριξη όλων μας και προς αυτή την κατεύθυνση οφείλουμε να στρέψουμε με επιμονή τις προσπάθειές μας. Η επανεκκίνηση των καταστημάτων, μπορεί να έδωσε νότα αισιοδοξίας, όμως τα προβλήματα παραμένουν πολλά και σίγουρα θα χρειαστεί χρόνος αλλά και πολιτική βούληση για την επίλυσή τους.

Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού Νίκος Κοροβέσης, ο οποίος βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον επιχειρηματικό κόσμο, γνωρίζοντας και ο ίδιος εκ των έσω και από πολύ κατά τα ζητήματα της αγοράς ως επαγγελματίας του τόπου.

Ο κ. Κοροβέσης, είχε προσφάτως την ευκαιρία να επισκεφθεί την αγορά του Πύργου και να συνομιλήσει με τους καταστηματάρχες, δείχνοντας  πραγματικό ενδιαφέρον, με συνεχείς ερωτήσεις αφού ήθελε να ενημερωθεί για την επικρατούσα εικόνα.

Από πλευράς Περιφέρειας – όπως είπε –  έχουν ήδη διαμορφωθεί συγκεκριμένες προτάσεις προς όλους τους αρμοδίους υπουργούς για παράταση μέτρων ελάφρυνσης και στήριξης, καθώς είναι γνωστό ότι η επιχειρηματικότητα βρίσκεται στην αιχμή των παρεμβάσεων που επιδιώκει τόσο ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης όσο και ο ίδιος προσωπικά.

Ο Αντιπεριφερειάρχης αντάλλαξε απόψεις με τους επαγγελματίες, για τις νέες συνθήκες της επανεκκίνησης, για τον τρόπο λήψης μέτρων ασφάλειας, για την παρουσία του κόσμου σε σχέση με το παρελθόν και για τα νέα αιτήματα που χρειάζεται να αναδειχθούν περαιτέρω.

Στις προθέσεις του κ. Κοροβέση είναι να επισκεφθεί σταδιακά όλες τις μικρές και μεγάλες αγορές σε επίπεδο Περιφέρειας και Νομού, τονίζοντας ότι βασίζει την κάθε πρωτοβουλία του, στη συνεργασία και τον διάλογο με τους ανθρώπους της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Όλη η επικαιρότητα