Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Νίκος Κοροβέσης: Η συντριπτική «εντολή» ύψιστη για εμένα τιμή!

Ακούστε το άρθρο

Μετά το πέρασμα λίγων ημερών από τις Περιφερειακές Εκλογές και αφού ζητήσω συγγνώμη από τους Ηλείους συμπατριώτες μου, που για λόγους εντατικής εργασίας δεν επικοινώνησα όπως θα ήθελα άμεσα μαζί τους, εκφράζω σήμερα δημόσια το τεράστιο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» για την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους.

Ο πραγματικά συγκινητικά μεγάλος αριθμός ψήφων που προέκυψαν από την καταμέτρησή της σταυροδοσίας αποτελεί την ουσιαστική δύναμή μου και το πιο βασικό κίνητρο μου για το έργο και  τις παρεμβάσεις που θα ακολουθήσουν στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτ. Ελλάδος.

Η διάρκεια της παρουσίας μου στα κοινά και η συνέπεια στην εργατικότητα, την μεθοδικότητα και την διεκδίκηση όσων δικαιούται ο τόπος μου, δεν αποτελεί πλέον για μένα μόνο θέληση και διακριτική ευχέρεια. Με βάση την «εντολή» που εσείς μου δώσατε είναι ύψιστη ευθύνη και ιερή υποχρέωση απέναντί σας.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι, όπως έκανα προεκλογικά, έτσι και τώρα, θα ξεκινήσω αμέσως μετά την αιχμή της εργασίας την θερινή περίοδο, ένα νέο κύκλο επισκέψεων σε όλο το Νομό. Γιατί επιθυμώ και θα επιδιώξω να σας δω έναν – έναν από κοντά, να σας σφίξω το χέρι και να σας ευχαριστήσω για την τιμή που μου κάνατε.

Όλη η επικαιρότητα