Νίκος Κοροβέσης: Μια ακόμα «Νύχτα Καλοκαιριού» με «Υπόγεια Ρεύματα» στο Κατάκολο!

Share

Μια ακόμα μοναδική συναυλία διοργανώνει το τμήμα Πολιτισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με το θρυλικό συγκρότημα «Υπόγεια ρεύματα» το Σάββατο στο Κατάκολο

Μια αξέχαστη μουσική βραδιά, ένα δυναμικό live, διοργανώνει στο Κατάκολο, το Σάββατο 6 Αυγούστου στις 9.30 το βράδυ, το τμήμα Πολιτισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στο πλαίσιο των φετινών καλοκαιρινών πολιτιστικών του εκδηλώσεων με το θρυλικό συγκρότημα «Υπόγεια ρεύματα».

Ο ξεσηκωτικός ήχος του τρίο εμπλουτίζεται με την προσθήκη του φίλου και συνεργάτη τους Τηλέμαχου Μούσα στις κιθάρες, που συμβάλει καθοριστικά στο ηχητικό αποτέλεσμα. Με ένα ηλεκτρικό σετ που περιλαμβάνει τα νέα αλλά και τα παλιά αγαπημένα τους τραγούδια, τα Υπόγεια Ρεύματα στήνουν τη δική τους γιορτή που είναι γεμάτη ένταση, ποίηση, ειλικρίνεια και συναισθήματα .

Τα “Υπόγεια Ρεύματα” είναι ένας ζωντανός οργανισμός που αλλάζει διαρκώς μορφή σε όλα τα 25 χρόνια της πορείας του, παραμένοντας πιστός στις μουσικές και κοινωνικές του αρχές. Τα οκτώ τελευταία χρόνια το συγκρότημα, ως τρίο, με τον Γρηγόρη Κλιούμη (φωνή & κιθάρα), τον Τάσο Πέππα (τύμπανα & φωνητικά) και τον Νίκο Γιούσεφ (μπάσο & φωνητικά) έχει εξελίξει δυναμικά τον ήχο του, δίνοντας συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, σε κάθε μικρό ή μεγάλο χώρο και φεστιβάλ, αποδεικνύοντας γιατί παραμένει ένα από τα σημαντικότερα και πιο επίκαιρα συγκροτήματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

To ηχητικό αποτύπωμα των 25 χρόνων πορείας τους, είναι η τελευταία τους δισκογραφική δουλειά «Η Γη που αφήνω». Με το νέο τους άλμπουμ κέρδισαν αμέσως τις εντυπώσεις του κοινού αλλά και των κριτικών που το χαρακτήρισαν ως μια από τις καλύτερες δουλειές όλης της διαδρομής τους αλλά και ως ένα από τα πιο ενδιαφέροντα άλμπουμ του περασμένου χρόνου. Με τον ήχο του τρίο δεμένο και πολύπλοκο τα Υπόγεια Ρεύματα είναι συνεχώς σε κίνηση. Βινύλια, κυκλοφορίες, συνεργασίες και έπεται συνέχεια! Ραντεβού λοιπόν το Σάββατο στο Κατάκολο με τα «Υπόγεια ρεύματα» και αυτό που τους αρέσει περισσότερο, τις συναυλίες.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Νίκος Κοροβέσης τόνισε ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, συνεχίζει δυναμικά τις πολιτιστικές της εκδηλώσεις όλο το καλοκαίρι, επιλέγοντας διαφορετικά κάθε φορά ακούσματα αγκαλιάζοντας όλα τα είδη μουσικής σε ότι αφορά το μουσικό κομμάτι και σε αυτά συμπεριλαμβάνεται το θρυλικό συγκρότημα «Υπόγεια Ρεύματα» που θα ξεσηκώσει το κοινό της Ηλείας live.