Πολιτική

Νίκος Κοροβέσης: Να αξιοποιήσουμε παντού τις τουριστικές μας δυνατότητες

Ακούστε το άρθρο

Τις επαφές του με φορείς και αιρετούς που έχουν ως βασικό αντικείμενό τους την τουριστική ανάπτυξη και κίνηση της περιοχής μας, αλλά και ευρύτερα της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, συνεχίζει ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού Νίκος Κοροβέσης.

Τις τελευταίες ημέρες ειδικότερα, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού του Αγρινίου Σπύρο Φλώρο και τον αντίστοιχο Αντιδήμαρχο του Αιγίου Στράτο Βαρδάκη. Η συζήτηση μαζί τους υπήρξε ιδιαίτερα ενημερωτική για τις επιδιώξεις αλλά και τις πρωτοβουλίες των δυο δήμων σε θέματα αξιοποίησης και ανάδειξης τουριστικών τομέων και δράσεων με τον κ. Κοροβέση να εξετάζει τα σημεία εκείνα στα οποία η Περιφέρεια και ο ίδιος προσωπικά μπορεί να σταθεί αρωγός.

Με Αντώνη Μαυρόπουλο

Ο κ. Κοροβέσης είχε επίσης ενδιαφέρουσα συνάντηση με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Δυτικής Ηλείας κ. Αντώνη Μαυρόπουλο, με τον οποίο και συζήτησε τις δυνατότητες περαιτέρω τουριστικής εξέλιξης ενός μεγάλου τμήματος του νομού, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες των ξενοδοχειακών μας μονάδων.

Μάλιστα, ο κ. Αντιπεριφερειάρχης εξήρε τον οργανωμένο τρόπο δουλειάς της συγκεκριμένης Ένωσης, τις προσπάθειες που κάνει διαρκώς και επίμονα για την προβολή των συγκριτικών μας πλεονεκτημάτων, όπως για τη φιλοξενία που μπορούν να παρέχουν τα άριστης ποιότητας ξενοδοχεία μας στην ίδια περιοχή.

Όλη η επικαιρότητα