Ηλεία Πολιτισμός

Νίκος Λαΐνόπουλος: Ο… «ιδανικός σύζυγος» ξανά στις «Άγριες Μέλισσες»

Ο γνωστός Πυργιώτης δικηγόρος -και leader της θεατρικής ομάδας «Προσκήνιο»Νίκος Λαϊνόπουλος, έχει υποδυθεί με επιτυχία αρκετούς ρόλους στην πολύχρονη θεατρική του πορεία.

Μεγάλη τύχη θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς η συμμετοχή του στις «Άγριες Μέλισσες», κυρίως αφού «στάθηκε» δίπλα σε μια ηθοποιό του βεληνεκούς της κ. Δανδουλάκη.

Επειδή ο Νίκος, δεν κάθεται ποτέ «ήσυχος», θα εμφανιστεί ξανά στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, τις ερχόμενες ημέρες υποδυόμενος ξανά τον ρόλο ενός ιατρού.

Σήμερα το πρωί μάλιστα βρέθηκε στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο μαιευτήριο «Έλενα» για τις ανάγκες των γυρισμάτων… Ο Νίκος, δέχεται κάθε πρόκληση.

Αξίζει να σημειώσουμε πως μέχρι και την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου θα παίζονται οι παραστάσεις της Ομάδας Θεάτρου «ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ» με το έργο «ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ» του Όσκαρ Γουάιλντ στο Δημοτικό Θέατρο ΑΠΟΛΛΩΝ.

Η παράσταση έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία μέχρι σήμερα, με το κοινό να κατακλύζει τις ημέρες των παραστάσεων την αίθουσα του δημοτικού θεάτρου, προκειμένου να απολαύσει μια άρτια στημένη και υψηλής αισθητικής παράσταση.

Εντυπωσιάζουν επίσης τα σκηνικά και οι γρήγορες εναλλαγές του σκηνικού χώρου καθώς και τα κοστούμια της παράστασης, τα οποία έχει επιμεληθεί η Χριστίνα Κωστέα που χαρίζουν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στην παράσταση.

Όλη η επικαιρότητα