Lifestyle Smile

Νίκος Μουτσινάς για Ξιαρχό: «Έκαψα όλα τα ριγέ μου» (vid)

 «Λίγο να καθίσουμε σε ησυχία, δεν είναι κακό.
Ακούστε το άρθρο

«Λίγο να καθίσουμε σε ησυχία, δεν είναι κακό. Ας ηρεμήσουμε πια! Το κορίτσι… γκιώνη και όλα μια χαρά, δεν δίνει σημασία», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Η απαράδεκτη συμπεριφορά και το χυδαίο βίντεο του Τάσου Ξιαρχό σχολιάστηκε σε όλες τις ψυχαγωγικές εκπομπές και άπαντες κατακεραύνωσαν τον χορευτή. Έτσι και ο Νίκος Μουτσινάς, στον αέρα του «Καλό μεσημεράκι», έκανε το δικό του σχόλιο δείχνοντας στην αρχή την απέχθειά του για τον Τάσο.

«Πρέπει να ασχοληθούμε τώρα με αυτό; Όχι; Δεν θέλω! Παιδιά, πρέπει να κλείσουν και τα Instagram. Σηκώνεις, γράφεις, το δείχνεις. Δεν μας νοιάζει η άποψη του καθενός. Ξέρεις πώς στεναχωρήθηκα χθες βράδυ που το είδα; Πήγα κι έκαψα όλα τα ριγέ μου, σαν τον τρελό, πάτε καλά; Το θέμα είναι να μην στεναχωριέται η κοπέλα, γιατί ο Τάσος είπε αυτό που ήθελε να πει. Δεν κατάλαβε, εύχομαι», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο Νίκος Μουτσινάς είπε στη συνέχεια: «Μη λέτε και μπούρδες, δεν είναι ωραίο. Δεν λέμε και ότι μάθαμε, κάθομαι εγώ να σου πω τι μου έλεγαν οι δικοί μου; Ποιον αφορά; Μπράβο και στους δικούς σου που σου είπαν να μην συνδυάζεις τα ριγέ και το μπλέιζερ με το κολάν. Και εμένα η γιαγιά μου μού έλεγε για τα χρώματα, έκατσα εγώ να στο πω ποτέ ή σήκωσα το κινητό να πω γιατί φοράει η άλλη τα χρώματα;».

«Λίγο να καθίσουμε σε ησυχία, δεν είναι κακό. Ας ηρεμήσουμε πια! Το κορίτσι… γκιώνη και όλα μια χαρά, δεν δίνει σημασία», πρόσθεσε επίσης ο Νίκος Μουτσινάς.

Πηγή: zappit.gr

Όλη η επικαιρότητα