Lifestyle

Νίκος Ορφανός για Λιγνάδη και Φιλιππίδη: Κακοποιητικές συμπεριφορές που αγνοούσαμε, ευκαιρία για ξεσκαρτάρισμα

Ο αγαπημένος ηθοποιός εξήγησε ότι πρόκειται για κακοποιητικές συμπεριφορές που αγνοούσε αλλά πλέον ήρθε η ώρα να γίνει ένα ξεσκαρτάρισμα
Ακούστε το άρθρο

Ο Νίκος Ορφανός αναφέρθηκε στους δύο συναδέλφους του που κατηγορούνται για κακοποιητικές συμπεριφορές.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και εξήγησε ότι πρόκειται για κακοποιητικές συμπεριφορές που αγνοούσε αλλά πλέον ήρθε η ώρα να γίνει ένα ξεσκαρτάρισμα.

«Δεν έχει τύχει να συνεργαστώ ούτε με τον Πέτρο Φιλιππίδη ούτε με τον Δημήτρη Λιγνάδη, τους γνωρίζω μέσα από καλλιτεχνικές συναναστροφές και παραστάσεις. Ομολογουμένως είναι πάρα πολύ θλιβερό αλλά όπως είπατε και εσείς είναι μια ευκαιρία να ξεσκαρτάρουμε τα πράγματα και να επαναπροσδιορίσουμε τους κώδικες συμπεριφοράς.

Οι συμπεριφορές αλλάζουν, οι αξίες επαναπροσδιορίζονται. Είμαστε σε μια μεταβατική εποχή που πρέπει λίγο να μάθουμε να φερόμαστε διότι οι αντοχές και ανοχές των ανθρώπων δεν είναι αυτές που ήταν σε παλαιότερες εποχές.

»Οι νέοι συνάδελφοι δεν ανέχονται και καλά κάνουν. Η εργασιακή αξιοπρέπεια, ότι επάγγελμα και να κάνεις, είναι αδιαπραγμάτευτη… Πρέπει να τα ξαναμάθουμε αυτά τα πράγματα. Είναι κακοποιητικές συμπεριφορές που τις αγνοούσαμε. Έχουν να κάνουν με το ποινικό δίκαιο.

Εύχομαι η δικαιοσύνη να επέμβει και να τις ξεσκαρτάρει. Το θέατρο όμως δεν δέχεται πλήγμα μόνο από τις προσωπικές συμπεριφορές αλλά και από πολλά άλλα. Αντέχουμε όμως, δημιουργούμε και δεν το βάζουμε κάτω».

Πηγή:in.gr

Όλη η επικαιρότητα