Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Νίκος Θεοδώρου: Λίγα λόγια για μένα…

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Πύργο μας, όπου μαζί με τη σύζυγο μου Αγγελική δημιουργήσαμε μια όμορφη οικογένεια, από την οποία αποκτήσαμε δύο παιδιά, τη Μαρινίκη και τον Αλέξανδρο. Από το 1981 εργάζομαι ως Δικηγόρος στο Πρωτοδικείο Ηλείας και σήμερα έχω την ευτυχία να έχω συνεργάτες Δικηγόρους τα δύο παιδιά μου. Η ενασχόλησή μου με τα κοινά ήταν μια από τις προτεραιότητες στη ζωή μου και για το λόγο αυτό από το 1982 έως το 2006 συμμετείχα σε αρκετές εκλογικές διαδικασίες στον Α΄και Β΄ Βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης, έχοντας διατελέσει Δημοτικός και Νομαρχιακός Σύμβουλος. Ξεχωριστή τιμή για εμένα αποτέλεσε αφενός μεν η θητεία μου ως Πρόεδρος του Δ.Σ. του “ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΕΙΟΥ” Νοσοκομείου Πύργου (1995-2002) με σημαντικά συλλογικά επιτεύγματα τη λειτουργία της Μονάδας Εμφραγμάτων, της Μαιευτικής Κλινικής, του Παιδιατρικού ιατρείου και την ανάπτυξη και ενίσχυση πολλών τμημάτων και κλινικών αυτού και αφετέρου η τιμητική εκλογή μου για τρεις τριετίες (2005-2014) στο θεσμό του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Ηλείας.

Η αγάπη μου για τον Πύργο και τα χωριά του και η επιθυμία μου για ανιδιοτελή προσφορά στην πρόοδο και στην ανάπτυξή τους, με ώθησε να αποδεχτώ την πρόσκληση του αγαπητού συναδέλφου και φίλου ΣΤΑΘΗ ΚΑΝΝΗ, για συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Παράταξης “ΜΠΟΡΟΥΜΕ”. Ο Στάθης πέρα από το ήθος, την εντιμότητα, την κοινωνικότητα και τη σεμνότητα που τον διακρίνουν, έχει να επιδείξει μία σπουδαία επαγγελματική καριέρα και μια μεγάλη εμπειρία στα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στη γνώση των τοπικών προβλημάτων.

Με την αγάπη σας, τη στήριξή σας και κυρίως τη συμμετοχή σας σε προτάσεις και ιδέες, θα μας δώσετε το δικαίωμα να πετύχουμε αυτό που ονειρευόμαστε όλοι μας, για έναν Πύργο χωρίς σκουπίδια, έναν Πύργο με “πράσινες οάσεις”, έναν Πύργο φιλόξενο και φιλικό προς τα ζώα, έναν Πύργο ζωντανό με εκδηλώσεις για την ανάδειξη των ιστορικών και πολιτιστικών του χαρακτηριστικών, με φωτεινές τοπικές κοινότητες και προσβάσιμες αγροτικές περιουσίες. Χωρίς αυτά δεν μπορείς να αξιοποιήσεις προς όφελος των Δημοτών ούτε την άφιξη εκατοντάδων χιλιάδων τουριστών στο λιμάνι του Κατακόλου, ούτε τη προσέλκυση επενδύσεων για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και τη δημιουργία θέσεων εργασίας που θα σταματήσουν τη μετανάστευση των παιδιών μας σε άλλα μέρη.

Με αυτά τα λίγα λόγια και ό,τι επιπλέον έχετε “εισπράξει” εσείς για μένα από την παρουσία μου στη καθημερινότητα της τοπικής κοινωνίας μας, ΣΑΣ ΚΑΛΩ να στηρίξετε τη παράταξή μας και εμένα προσωπικά.

Με εκτίμηση και απόλυτο σεβασμό στην όποια επιλογή σας,

Νίκος Θεοδώρου
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
της Δημοτ. Παράταξης “ΜΠΟΡΟΥΜΕ”

Όλη η επικαιρότητα