Ηλεία Πολιτική

Νίκος Τσάκωνας: Εκλέγεται «ισόβιος» πρόεδρος

Ακούστε το άρθρο

Δημιουργικός, με διάθεση για προσφορά, επικοινωνιακός  και όταν χρειάζεται διεκδικητικός. Ο Νίκος Τσάκωνας ασχολείται με τα κοινά και σήμερα είναι πρόεδρος της Κοινότητας Τραγανού και του Εμπορικού Βιοτεχνικού Συλλόγου Τραγανού.

Παράλληλα από το 1968 μέχρι σήμερα διατηρεί κατάστημα ενδυμάτων στο Τραγανό, την κωμόπολη που γεννήθηκε το 1955, όπου έκανε μια όμορφη οικογένεια, απέκτησε τρία παιδιά και συνεχίζει να ζει στο Τραγανό με στόχο να προσφέρει.

Το 2006 ο Νίκος Τσάκωνας εξελέγη δημοτικός σύμβουλος με δήμαρχο Τραγανού τον Βασίλη Κασσιανό. Διετέλεσε αντιδήμαρχος και είχε μια πετυχημένη θητεία.

Από το 2010 μέχρι και σήμερα ο Νίκος Τσάκωνας εκλέγεται πρόεδρος της Κοινότητας Τραγανού. Δραστήριος, άνθρωπος της προσφοράς και ποτέ δεν αρνείται σε συμπολίτη του κάτι, αρκεί βέβαια να είναι εφικτό. Έχει άριστη συνεργασία με τον δήμαρχο Πηνειού Ανδρέα Μαρίνο και όλη τη δημοτική αρχή.

Ο Νίκος Τσάκωνας από το 2002 μέχρι και σήμερα εκλέγεται πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τραγανού. Ο Σύλλογος ιδρύθηκε το 1989 και πρώτος πρόεδρος ήταν ο πατέρας του Νίκου ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Τσάκωνας. Μετά τον Κωνσταντίνο πρόεδρος εξελέγη ο γιός ο οποίος και είναι πρόεδρος μέχρι σήμερα.

Τον ελεύθερο χρόνο του ο πρόεδρος απολαμβάνει το ποδόσφαιρο ενώ του αρέσουν και τα ταξίδια. Το γεγονός ότι ο Νίκος Τσάκωνας εκλέγεται ως «ισόβιος» πρόεδρος σημαίνει ότι ο κόσμος τον στηρίζει και τον επιβραβεύει για τις προσπάθειές του.

Όλη η επικαιρότητα