Ψυχαγωγία

Νιώσε… Χόρεψε… Ζήσε! 6o Tango Festival Patras 2018 – 16-18 Μαρτίου 2018

Ακούστε το άρθρο

Με πολύ ενθουσιασμό ξεκινά την Παρασκευή 16 Μαρτίου το 6ο Tango  Festival Patras που θα διαρκέσει 3  ημέρες  με ατελείωτο  χορό  παραστάσεις, shows,  μαθήματα από τους μοναδικούς καλεσμένους  από Ρωσία και φιναλίστ στο Mundial Tango 2017  στην κατηγορία Tango Escenario.

Ως κεντρικοί καλεσμένοι αυτού του Φεστιβάλ θα είναι για πρώτη φορά στην Ελλάδα και βέβαια στην Πάτρα, οι διεθνούς φήμης  χορευτές, δάσκαλοι & χορογράφοι από τη Ρωσία:

Dimitry Vasin & Sagdiana Hamzina!!!

Είναι πραγματικά  μια μοναδική ευκαιρία και Τιμή που θα τους έχουμε  κοντά μας!

Θα παραδώσουν μαθήματα Αργεντίνικου Tango και ένα Show υψηλών προδιαγραφών!

Το festival θα ανοίξει ένα από τα καλύτερα χορευτικά ζευγάρια από την Αθήνα οι Κώστας Δούκας και Αντιγόνη Πούλου,  Ένα ελληνικό ζευγάρι με έντονη παρουσία στη χορευτική Tango σκηνή.

Τα 2 σπουδαία αυτά ζευγάρια θα πλαισιωθούν και από μία πλειάδα αξιόλογων χορευτικών ζευγαριών από όλη την Ελλάδα που θα έρθουν  για αυτό το φεστιβάλ!

Επίσης την Παρασκευή 16/3 /2018 θα πραγματοποιηθεί Δωρεάν εισαγωγικό μάθημα (19:30-20:30)  για αρχαρίους  από τους δασκάλους της σχολής Tango Farol για όσους θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα.

Είστε και εσείς εραστής του Tango ή επιθυμείτε να γνωρίσετε από κοντά τη μαγεία και το πάθος του; 

Σας περιμένουμε στο φεστιβάλ μας..!

Πριν αλλά και μετά τις παραστάσεις θα διεξαχθεί Milonga (βραδιά Αργεντίνικου Tango)  όπου όλοι θα έχουν τη δυνατότητα να Χορέψουν!!!

• Όλα τα μαθήματα και οι βραδιές θα πραγματοποιηθούν στη σχολή Tango Farol (Πάροδος Θερμοπυλών 1 & Ν.Ε.Ο. Πατρών- Αθηνών, Πάτρα)

• Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:

FB: Tango Festival Patras, mail: tangofestivalpatras@gmail.comΤηλ: Άσπα 6974270114 – Βιβή 6978040104

• Προσκλήσεις μπορείτε να προμηθευτείτε νωρίτερα από την σχολή Δευτέρα-Πέμπτη 20:00-22:30.

Όλη η επικαιρότητα