Lifestyle

«Νιώθω τραυματισμένη ως προσωπικότητα» – Τρανς μοντέλο κατακεραυνώνει το GNTM

Δεν θα ήθελα όμως να το συζητήσω περισσότερο. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι δεν έχω να κρατήσω κάτι από την εκπομπή
Ακούστε το άρθρο

Η Έβελυν Κλεάνθους, η 28χρονη τρανς από την Κύπρο, έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στον τελευταίο κύκλο του GNTM. Εκεί προκάλεσε αίσθηση με την εμφάνισή της, φτάνοντας ένα βήμα πριν το σπίτι των μοντέλων.

Το μοντέλο παραχώρησε συνέντευξη, στην οποία αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά χρόνια που βίωσε, το bullying και την αρνητική εικόνα που της άφησε η συμμετοχή της στο GNTM.

ΌΠως σημειώνει το in.gr, πιο συγκεκριμένα, η ίδια μίλησε για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, για το bullying που δέχθηκε από μικρή, φτάνοντας μέχρι και την συμμετοχή της στον διαγωνισμό μόδας, ο οποίος δεν της άφησε πολύ θετικά συναισθήματα.

Κατάθεση ψυχής από την Έβελυν Κλεάνθους, το τρανς μοντέλο του GNTM

Πώς ήταν τα παιδικά σου χρόνια στην Κύπρο;

Μεγάλωσα υπό απαίσιες συνθήκες, αφού από την παιδική μου ηλικία ακόμη δεν υπήρχε καμία υποστήριξη ως προς αυτό που αισθανόμουν, ως προς αυτό που ήμουν πάντα. Στο σχολείο, ας πούμε, οι καθηγητές μου έκαναν bullying, υποχρεώνοντάς με να παίζω με τ’ αγόρια, ενώ εγώ ήθελα να μένω με τα κορίτσια, αφού σ’ εκείνο το περιβάλλον αισθανόμουν άνετα.

Όλο αυτό με έκανε να μη μπορώ να εκφράζομαι όπως ένιωθα, αλλά με οδήγησε και στο να δυναμώσω ως προσωπικότητα. Πέρασα πολύ άσχημα μαθητικά χρόνια, με εκφοβισμό και κοροϊδία από σχεδόν όλους τους συμμαθητές μου. Κατάφερα όμως να παραμείνω ο εαυτός μου και κάθετη στα δικά μου πιστεύω και στη διαφορετικότητά μου. Και δεν αναφέρομαι μόνο στον σεξουαλικό προσανατολισμό, αλλά γενικά στις ιδέες και στις σκέψεις μου.

Το τηλεοπτικό κοινό στην Ελλάδα σε γνώρισε από το GNTM. Τι κρατάς και τι πετάς από αυτή την εμπειρία;

Για να είμαι ειλικρινής, το μόνο που μου άρεσε από το GNTM ήταν η ψυχολογική κατάσταση που είχα πριν συνειδητοποιήσω τι πραγματικά συμβαίνει εκεί. Δεν θα ήθελα όμως να το συζητήσω περισσότερο. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι δεν έχω να κρατήσω κάτι από την εκπομπή.

Απεναντίας, νιώθω «τραυματισμένη» ως προσωπικότητα από αυτό. Αισθάνομαι ότι με τις δεξιότητες και τα ταλέντα μου θα μπορούσα να καταφέρω πολλά πράγματα, αλλά δεν μου δόθηκε η σωστή ευκαιρία. Γενικά, δε νιώθω κάτι ευχάριστο από τη συμμετοχή μου…

Το ξέσπασμά σου όταν δε μπήκες τελικά στο σπίτι του GNTM έγινε viral. Το μετάνιωσες;

Αυτή η έντονη αντίδραση που είχα τότε αλλά και κάποιες άλλες που έχω στη ζωή μου γενικά προέρχονται από τα βιώματά μου και από μια ψυχαναγκαστική διαταραχή, την οποία αντιμετωπίζω εδώ και χρόνια. Λόγω αυτής της διαταραχής έχω απορρίψει μέχρι και προτάσεις από το εξωτερικό παλαιότερα. Το δουλεύω αυτό, δυναμώνω καθημερινά και συνεχίζω τη ζωή και τη δουλειά μου.

Πάντως, δε μου άρεσε που προβλήθηκε αυτή η εικόνα μου. Θεωρώ πως ήταν λάθος και ίσως να με απομάκρυνε κιόλας από το μόντελιγνκ, αφού ενώ είμαι πολύ δυναμική, στην πραγματικότητα βγήκα πολύ αδύναμη. Με τη λάθος προβολή με έκαναν να αισθανθώ αντιεπαγγελματίας, ενώ είμαι πολύ σωστή επαγγελματίας.

Όλη η επικαιρότητα