Ηλεία Πολιτική

ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. ΗΛΕΙΑΣ: Επίσκεψη Μάκη Βορίδη

Ακούστε το άρθρο

Μετά από πρόσκληση της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ηλείας ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βουλευτής Ν.Δ., Α’ Ανατολικής Αττικής, Μάκης Βορίδης θα είναι ομιλητής στην Εκδήλωση – Συνεστίαση κοπής Βασιλόπιτας της ΝΟ.Δ.Ε. που θα γίνει σήμερα Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 20:30 στο εστιατόριο ΑΙΓΛΗ, που βρίσκεται στο 4ο χιλιόμετρο Πύργου – Πατρών.

Επίσης με πρωτοβουλία της η ΝΟ.Δ.Ε. Ηλείας, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στα προβλήματα των αγροτών και κτηνοτρόφων της Ηλείας, κατόπιν σχετικής συνεννοήσεως με τον υπουργό, διοργανώνει συνέντευξη τύπου και συναντήσεις του υπουργού με ομάδες παραγωγών αγροτών, με κτηνοτρόφους και θεσμικούς φορείς της Ηλείας. Κατά την ομιλία του στην εκδήλωση της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ηλείας ο Υπουργός θα αναλύσει την αγροτική πολιτική και τις πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης στα ζητήματα των αγροτών, ενώ θα αναφερθεί και στην τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.

Ο κος Μαυρουδής (Μάκης) Βορίδης είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών και πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, έχει δε Master of Laws στο University of London, ειδικευμένος σε θέματα Διεθνούς Εμπορικού Δικαίου και Ποινικού Δικαίου. Μιλάει απταίστως Αγγλικά και Γαλλικά. Είναι παντρεμένος με την παιδίατρο Δανάη Μιχελάκου με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

Από το 2007 έως σήμερα εκλέγεται βουλευτής και έχει διατελέσει Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (Κυβέρνηση Παπαδήμου), Υγείας (Κυβέρνηση Σαμαρά) και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας. Στις εκλογές του 2019 εκλέγεται Βουλευτής Ν.Δ., Α’ Ανατολικής Αττικής και κατόπιν ορίζεται Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Όλη η επικαιρότητα