Εκλογές Πολιτική

ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ηλείας – Η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη λύση για να χτίσουμε μια Νέα, Δυνατή και Υπερήφανη Ελλάδα

Ακούστε το άρθρο

Υπό την Προεδρεία του κου Χρήστου Γαβρά πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ηλείας την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019.

Στην συνεδρίαση παραβρέθηκαν, ο βουλευτής και πρώην υπουργός κος Κωνσταντίνος Τζαβάρας, ο πρώην βουλευτής και πρώην υπουργός κος Γεώργιος Κοντογιάννης, ο πολιτευτής κος Θεόδωρος Βλαγκούλης, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής κος Λευτέρης Βαρουξής, ο αναπληρωτής γραμματέας αυτοδιοίκησης Ν.Δ. κος Γιάννης Μάκκας, ο τομεάρχης Ν.Δ. Ηλείας κος Γεώργιος Κακούρης, ο δήμαρχος Πύργου κος Γαβρίλης Λιατσής, ο πρώην δήμαρχος Βαρθολομιού κος Στέφανος Αδαός, ο Αντιπρόεδρος της Ν.Ο.Δ.Ε. Ν.Δ. Ηλείας Δρ. Διονύσιος Παναγιωτάρας, η Αντιπρόεδρος της Ν.Ο.Δ.Ε. Ηλείας κα Έλσα Κωστοπούλου, μέλη της ΝΟ.Δ.Ε., πρόεδροι των ΔΗΜ.Τ.Ε., αυτοδιοικητικά στελέχη και εκπρόσωποι φορέων και παραγωγικών τάξεων από όλη την Ηλεία.

Στην συνεδρίαση συζητήθηκαν η τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και οργανωτικά θέματα, ενώ έγινε και η τιμητική για την Ηλεία παρουσίαση του υποψήφιου για την Ευρωβουλή κου Λευτέρη Βαρουξή.

Κοινή διαπίστωση όλων ήταν πως τα όσα πρωτοφανή συμβαίνουν γύρω μας αυτό το διάστημα αποτελούν τους τελευταίους επικίνδυνους σπασμούς ενός συστήματος εξουσίας που καταρρέει. Ενός συστήματος συναλλαγής που χωρίς ντροπή έχει επιφέρει τόσα δεινά στην χώρα. Έχουμε να κάνουμε με μια πλήρως απαξιωμένη κυβέρνηση, με τυχοδιωκτική ατζέντα που έχει αποτύχει στην οικονομία, στην ασφάλεια, στους θεσμούς, στη δικαιοσύνη, στην καθημερινότητα, στα εθνικά θέματα. Μόνος σκοπός τους η παραμονή για λίγους ακόμα μήνες στην εξουσία. Ξεπούλημα των Εθνικών μας θεμάτων, διορισμοί, ρουσφέτια, κομματική πελατεία, εξυπηρετήσεις συμφερόντων, όλα επιστρατεύονται για να αποφύγει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ την οριστική συντριβή.

Όμως η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων θέλει την Πολιτική αλλαγή. Η χώρα έχει ανάγκη από αλλαγή πολιτικής, με μείωση φόρων και δαπανών, προώθηση αποκρατικοποιήσεων και μεταρρυθμίσεων. Ο Πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης και η Παράταξη μας εγγυούνται αυτήν την Πολιτική αλλαγή. Όλα τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην Ηλεία, θα συμπορευθούμε μαζί με την κοινωνία για να διεκδικήσουμε λύσεις στα προβλήματα μας, και θα σταθούμε αρωγοί και συμπαραστάτες στην προσπάθεια του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη για την Ανόρθωση και Αναγέννηση της Πατρίδας μας. Απευθυνόμαστε λοιπόν σε όσους θέλουν να ενισχύσουν την μεγάλη κοινωνική και πολιτική συμμαχία των μεταρρυθμίσεων να δώσουν το ισχυρό μήνυμα και να αναδείξουν την Παράταξη μας πρώτη δύναμη σε όλες τις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

Η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη λύση για να χτίσουμε μια Νέα, Δυνατή και Υπερήφανη Ελλάδα. Την Ελλάδα που πραγματικά μας Αξίζει.

Όλη η επικαιρότητα