Ηλεία Πολιτική

ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ηλείας: Κύριε Κατσιφάρα, «η ανάγκη δεν έκανε ποτέ καλά παζαρέματα»

Ακούστε το άρθρο

Μόνο θυμηδία μπορεί να προκαλέσει η ανακοίνωση της επίσημης στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ προς τον κ.Κατσιφάρα, εκ μέρους της «Πρωτοβουλίας Συγκρότησης Προοδευτικού Περιφερειακού Αυτοδιοικητικού Σχήματος για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας», μια μόλις μέρα μετά την εμφατική δήλωση του τελευταίου περί ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής υποψηφιότητας σε εκδήλωση στην Πάτρα.

Μάλλον πρόκειται για επίδειξη ισχύος του κυβερνώντος κόμματος προς τον κ.Κατσιφάρα, ο οποίος αφού είχε λάβει το επίσημο χρίσμα του ΚΙΝΑΛ, έσπευσε να δηλώσει στην Πάτρα την «ανεξαρτησία» του, σε εκδήλωση του Οικονομικού Επιμελητηρίου.

Άμεσα λοιπόν, ο ΣΥΡΙΖΑ θύμισε στον κ.Κατσιφάρα τις «υποχρεώσεις» του και φρόντισε να υπενθυμίσει το κυβερνητικό χρίσμα. Ένα χρίσμα που, όσο κι αν ο κ.Περιφερειάρχης δεν θέλει να το επιδεικνύει , υπάρχει .

Και υπάρχει όχι μόνο σαν χρίσμα αλλά σαν στίγμα, αφού είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ο περιφερειάρχης συναλλάχθηκε πολιτικά με τον πολιτικό χώρο που ευθύνεται για την κατάσταση της Περιφέρειάς μας αλλά και της Ηλείας συγκεκριμένα. Αποδεικνύεται πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι η διεκδίκηση των Ηλείων για την Πατρών – Πύργου και τόσων άλλων θεμάτων που ταλαιπωρούν την Ηλεία, παζαρεύτηκαν στο ανταλλακτήριο των διαπραγματεύσεων ώστε να πάρει την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ ο απερχόμενος περιφερειάρχης.

Γι’ αυτό ο Βενιαμίν Φραγκλίνος έλεγε: «Η ανάγκη δεν έκανε ποτέ καλά παζαρέματα». Και γι’ αυτό οι Ηλείοι δεν θα τον συγχωρήσουν ποτέ!

Όλη η επικαιρότητα