Χωρίς κατηγορία

ΝΟΔΕ Ηλείας: Προσκλητήριο μαζικής συμμετοχής

img_4444.jpg
Ακούστε το άρθρο

Προσκλητήριο για την συμμετοχή των στελεχών και των απλών ψηφοφόρων της ΝΔ από την Ηλεία στην ομιλία του αρχηγού του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Ευάγγελου Μεϊμεράκη στην Πάτρα, απηύθυναν τα μέλη του Δ.Σ της ΝΟΔΕ με συνέντευξη που παραχώρησαν στα ΜΜΕ, αφήνοντας αιχμές για την επτάμηνη διακυβέρνηση της χώρας από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Χθες κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης για την οργάνωση των εκλογών στην Ηλεία με την συμμετοχή βουλευτών, πολιτευτών και στελεχών τονίσθηκε η αναγκαιότητα της μάχης πόρτα-πόρτα προκειμένου, όπως είπε και ο πρόεδρος κ. Γιώργος Χήνος, να επανέλθει η ΝΔ στην εξουσία.

Επίσης κάλεσε τους φίλους της ΝΔ να συμμετάσχουν με την παρουσία τους στην ομιλία του κ. Μεϊμεράκη που θα γίνει αύριο Δευτέρα στην Πάτρα στο στάδιο της ΕΑΠ στις 7:30 το απόγευμα.

Επίσης ανακοίνωσε πως το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου στην Ηλεία θα έρθει κλιμάκιο του κόμματος αποτελούμενο από τους κ.κ. Ανδρέα Κατσανιώτη και Γιώργο Κουμτσάκο που θα περιοδεύσει σε όλο τον νομό μαζί με τους βουλευτές και τους πολιτευτές.

«Καλούμε τους φίλους της ΝΔ από το νομό να δώσουν το δυναμικό «παρών» στην ομιλία του Αρχηγού της ΝΔ στην Πάτρα την Δευτέρα κ. Μεϊμεράκη που θα αποτελέσει την αφετηρία για τον αγώνα νίκης. Δεν πρόκειται για την έναρξη μίας προεκλογικής περιόδου αλλά για έναν ξεσηκωμό των Ηλείων που δεν αντέχουν άλλο την κοροϊδία του κ. Τσίπρα και την σταματάνε στις 20 Σεπτέμβρη», τόνισε μεταξύ  άλλων ο πρόεδρος κ. Γιώργος Χήνος.

Από την πλευρά του ο βουλευτής κ. Κώστας Τζαβάρας κατηγόρησε την κυβέρνηση για την αναβολή της υλοποίησης του έργου που αφορά τον δρόμο «Πύργος – Πάτρα», καθώς και ότι  με την διαχείρισή τους έβλαψε την χώρα.

«Ακύρωσαν το έργο Πύργου-Πάτρας με το ψέμα του κ. Τσίπρα ότι τάχα ήθελαν να το δώσουν σε περισσότερους εργολάβους με αποτέλεσμα τώρα να βρίσκεται στις ελληνικές καλένδες. Μετά την σημερινή αποκάλυψη του επιτρόπου κ. Μοσκοβισί ότι μπήκε στην μέση για να χωρίσει τους κ.κ. Ντάισελμπλουμ και Βαρουφάκη για να μην πιαστούν στα χέρια, αντιλαμβανόμαστε το επίπεδο των διαπραγματεύσεων που έκαναν. Ποτέ άλλοτε κυβέρνηση δεν έχει βλάψει τόσο πολύ την χώρα. Είδαμε τι σημαίνει αριστερά πρώτη φορά στην εξουσία», επεσήμανε ο βουλευτής Ηλείας κ. Τζαβάρας.

Παναγιώτης Παυλόπουλος                                              

paylopoulos2004@yahoo.gr

Όλη η επικαιρότητα