Ψυχαγωγία

Nomads: Πώς θα γίνει η αποχώρηση, η ψηφοφορία και η μονομαχία

Ακούστε το άρθρο

Ο Γιώργος Μαυρίδης, ο Φώτης Φιλιππόπουλος και η Εύη Ιωαννίδου είναι οι τρεις παίκτες του Nomads που είναι υποψήφιοι για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα από το reality και μάλιστα από την πρώτη εβδομάδα.

Ο Γιώργος Μαυρίδης ψηφίστηκε από όλους τους συμπαίκτες του, ενώ ο ίδιος φαίνεται ότι ξέσπασε σε κλάματα.

Nomads: Ο Γιώργος Μαυρίδης ξέσπασε σε λυγμούς για την αποχώρηση (VIDEO)

Στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας οι τρεις ομάδες ρίχτηκαν στη μάχη ενός δύσκολο αγωνίσματος. Οι Νομάδες της Ζούγκλας ηττήθηκαν και πήγαν στην ψηφοφορία που έγινε στην παραλία. Οι παίκτες με την ψήφος τους υπέδειξαν τους δυο πρώτους υποψηφίους που είναι ο Φώτης Φιλιππόπουλος και η Εύη Ιωαννίδου.

Χθες πραγματοποιήθηκε το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας στο οποίο αγωνίστηκαν μόνο οι Νομάδες της Φωτιάς και οι Νομάδες του Ωκεανού με του Νομάδες της Ζούγκλας να είναι απλοί θεατές.

Υποψήφιος από αυτή τη διαδικασία βγήκε ο Γιώργος Μαυρίδης.

Οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση στο σημερινό επεισόδιο θα τεθούν στην διάθεση του τηλεοπτικού κοινού μέσω τηλεφωνικής ψηφοφορίας η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 00:30 τη νύχτα.

Το κοινό θα ψηφίσει θετικά και ο παίκτης που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες θετικές ψήφους θα συνεχίσει την πορεία του στο παιχνίδι. Η ανακοίνωση θα γίνει από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο επεισόδιο της Παρασκευής.

Οι παίκτες που θα συγκεντρώσουν τις λιγότερες θετικές ψήφους θα μονομαχήσουν την Παρασκευή σε ένα διαφορετικό ατομικό αγώνισμα με τον ηττημένο να μπαίνει στο αεροπλάνο της επιστροφής για την Ελλάδα και τον νικητή να συνεχίζει.

Πηγή: newsbeast.gr 

Όλη η επικαιρότητα