Περίεργα

Νόμιζε οτι ήταν συναχωμένος αλλά έσταζε από την μύτη του ο εγκέφαλος του! (VIDEO)

egkefalos.jpg
Ακούστε το άρθρο

Όσο απίστευτο και εάν ακούγεται, το βίντεο που θα δείτε είναι πέρα για πέρα αληθινό. Ένας άνδρας από τις ΗΠΑ, νόμιζε ότι ήταν συναχωμένος… και δεν προλάβαινε να καθαρίζει τη μύτη του, ώσπου στο τέλος οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το υγρό που στάζει από την μύτη του, ήταν ο ίδιος ο εγκέφαλος του.

Ο Τζο Νάγκι από την Αριζόνα παραπονιόταν στη γυναίκα του αλλά και σε φίλους του, ότι περνάει ένα βαρύ συνάχι, το οποίο τον ταλαιπωρεί: “Χαλάω κάθε μέρα 5 πακέτα μαντηλάκια και δεν λέει η μύτη μου να σταματήσει να στάζει. Τι να κάνω;”, έλεγε χαριτολογώντας. Κάποια στιγμή αποφάσισε να πάει στους γιατρούς οι οποίοι του είπαν ότι δεν είναι συνάχι αυτό που τον ταλαιπωρεί αλλά μια βαριά αλλεργία. Του έδωσα κάποια φάρμακα, αλλά τίποτε. Κανένα αποτέλεσμα. Η μύτη του συνέχισε να τρέχει σαν βρύση.

Κάποια στιγμή ένας φίλος του γιατρός, του πρότεινε να επισκεφτεί έναν εξειδικευμένο ΩΡΛ, Τον Πίτερ Νάγκα. Ο Τζο το έπραξε και ύστερα από εξετάσεις και ανάλυση του υγρού που έσταζε από τη μύτη, αποφάνθηκε ότι τα υγρά δεν ήταν κάποια βλέννα από αλλεργία ή συνάχι, αλλά εγκεφαλικό υγρό. Με απλά λόγια εξαιτίας μιας εκ γενετής ανωμαλίας στη μύτη του, χυνόταν ο εγκέφαλος του.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε τον ίδιο τον ασθενή να εξηγεί την περιπέτεια του, ενώ με τη βοήθεια της τεχνολογίας θα μπορέσετε να καταλάβετε τη διαδρομή που ακολουθούσαν τα υγρά από το εσωτερικό του κρανίου του, προς τα ρουθούνια της μύτης του. Ο Τζο μπήκε στο χειρουργείο και η βλάβη αποκαταστάθηκε.


Όλη η επικαιρότητα