Ηλεία

Νοσοκομείο Αμαλιάδας: Άρχισε ο καρδιολόγος, όμως οι ελλείψεις… ελλείψεις!

Δεν έχουν δοθεί ακόμη απαντήσεις και για το πότε και εάν θα επιστρέψουν στις θέσεις τους στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας οι γιατροί που έχουν μετακινηθεί στο Νοσοκομείο Πύργου.

Ξεκίνησε η λειτουργία Καρδιολογικού Ιατρείου στη Νοσηλευτική Μονάδα Αμαλιάδας, σύμφωνα και με χθεσινή ανακοίνωση της αναπληρώτριας διοικήτριας κας Ειρήνης Αγγελάκου.

Πλέον, λειτουργεί Καρδιολογικό Ιατρείο καθημερινά κατά τις πρωινές ώρες, μετά τη σύναψη σύμβασης με τον ιδιώτη καρδιολόγο κ. Γιώργο Παναγούλια.

Το ιατρείο λειτουργεί καθημερινά μετά από ραντεβού, με τους ενδιαφερόμενους να πρέπει να επικοινωνούν με την Γραμματεία Εξωτερικών Ιατρείων στα τηλέφωνα: 2622025939 & 2622360133.

Μιλώντας στην εφ. «Πατρίς» η κα Αγγελάκου, χαρακτήρισε σημαντικό το γεγονός, ότι μετά από πολύ καιρό θα προσφέρει τις υπηρεσίες του καρδιολόγος στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας, συμπληρώνοντας ότι στόχος είναι η αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας.

Πάντως, εκκρεμεί η απάντηση από την 6η ΥΠΕ για την συμμετοχή σε εφημερίες με την ιδιότητα του καρδιολόγου του δημάρχου Ήλιδας κ. Γιάννη Λυμπέρη.

Ωστόσο, δεν έχουν δοθεί ακόμη απαντήσεις και για το πότε και εάν θα επιστρέψουν στις θέσεις τους στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας οι γιατροί που έχουν μετακινηθεί στο Νοσοκομείο Πύργου, ώστε να μπορέσει να επαναλειτουργήσει σε κανονικούς ρυθμούς, αλλά και οι προσλήψεις κυρίως ιατρικού προσωπικού…

Όλη η επικαιρότητα