Κόσμος

Νοσοκόμες κακοποίησαν ασθενή με εγκεφαλική βλάβη!

ff57d0576b82eebd84744b9a7c1b3dbc.jpg
Ακούστε το άρθρο

Σοκ έχουν προκαλέσει στη Βρετανία οι φωτογραφίες-ντοκουμέντο που δείχνουν δυο νοσοκόμες ιδιωτικού θεραπευτηρίου της χώρας να κακοποιούν και να βρίζουν έναν νεαρό ασθενή που πλήρωνε 3.000 λίρες την εβδομάδα για να δεχτεί ιδιαίτερη φροντίδα.

 

Το ακόμη πιο απίστευτο, μάλιστα, είναι το γεγονός ότι ο νεαρός ασθενής, ήταν καθηλωμένος στο κρεβάτι λόγω κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων και ανήμπορος να μιλήσει.

 

Αυτό ακριβώς εκμεταλλεύτηκαν οι 68χρονη Ρίτα Πέιτζ και η 33χρονη Λινέτ Κρουκ. Όμως, δεν υπολόγιζαν στις κρυφές κάμερες που είχαν τοποθετήσει οι γονείς του νεαρού, προκειμένου να είναι σίγουροι ότι ο γιος τους λαμβάνει την δέουσα θεραπεία και περιποίηση.

 

«Δεν θα μας νικήσεις», «μπάσταρδε» και «βρώμικο αγόρι», ήταν μερικά από τα όσα έλεγαν στον ασθενή τον οποίο χτυπούσαν και τρυπούσαν με αιχμηρά αντικείμενα στα πόδια και στο κεφάλι! Η 68χρονη και η 33χρονη, όπως είναι φυσικό, έχουν χάσει τη δουλειά τους, ενώ ο εισαγγελέας διέταξε την κράτηση των δύο νοσοκόμων, οι οποίες αντιμετωπίζουν βαριές ποινές.

Πηγή: protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα