Ηλεία

Νοσοκομείο Αμαλιάδας: Αυτοψία από τον Δήμαρχο Ήλιδας Γ. Λυμπέρη και τον δωρητή Α. Παπαδάκο

Ακούστε το άρθρο

Αυτοψία στον υπό διαμόρφωση χώρο που θα τοποθετηθεί ο αξονικός τομογράφος του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, δωρεάς του κ. Ανδρέα Παπαδάκου, πραγματοποίησαν σήμερα το μεσημέρι ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Γιάννης Λυμπέρης και ο ίδιος ο κ. Παπαδάκος και ενημερώθηκαν για την πρόοδο των εργασιών.

Ο αν. διοικητής του Νοσοκομείου κ. Ιωάννης Χουζούρης ήταν αυτός που τους ξενάγησε και τους ενημέρωσε τόσο για την εξέλιξη των εργασιών στον χώρο του παλιού ακτινολογικού, ο οποίος και διαμορφώνεται ώστε να πληροί όλες τις προδιαγραφές για την φιλοξενία και λειτουργία του αξονικού τομογράφου, όσο και στον χώρο της νέας πτέρυγας ΤΕΠ, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες για την διαμόρφωση σύγχρονου ψηφιακού ακτινολογικού εργαστηρίου.

Οι εργασίες εξελίσσονται με ικανοποιητικούς ρυθμούς και εντός χρονοδιαγράμματος, προκειμένου σε σύντομο χρονικό διάστημα να προχωρήσει και η εγκατάσταση του αξονικού τομογράφου.

Ο σχεδιασμός προβλέπει εντός του Οκτωβρίου την τέλεση των εγκαινίων των νέων χώρων, με την ταυτόχρονη λειτουργία τους, συμβάλλοντας καθοριστικά στην αναβάθμιση και ενίσχυση του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, το οποίο σε σύντομο χρονικό διάστημα θα διαθέτει από τις πλέον σύγχρονες εργαστηριακές μονάδες και σε συνδυασμό με την λειτουργία της νέας πτέρυγας επειγόντων περιστατικών θα επιτευχθεί η αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας.

Τόσο από την πλευρά του Δημάρχου και του δωρητή, όσο και από την πλευρά του αν. διοικητή του Νοσοκομείου, εκφράστηκε ικανοποίηση για την πορεία των εργασιών, ενώ δρομολογήθηκαν και επιπλέον παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στο χώρο.

Άλλωστε η δημοτική αρχή έχει θέσει σε πρώτη προτεραιότητα την ενίσχυση και λειτουργία του Νοσοκομείου Αμαλιάδας.

Τον κ. Λυμπέρη συνόδευαν επίσης ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας Αντώνης Πατρινός, η γραμματέας Γιάννα Σταυροπούλου και οι δημοτικοί σύμβουλοι Ευάγγελος Χριστοφόρου, Αβραάμ Μπούρας και Γιώργος Μπακέλλας.

Όλη η επικαιρότητα