Ηλεία

Νοσοκομείο – ΚΥ Κρεστένων: Έρχονται νέες προσλήψεις επικουρικού μη ιατρικού προσωπικού

Ποιες ειδικότητες αφορούν – Συμμετοχή στο πρόγραμμα «Ιατρική Απόβαση», αναμένονται από 1η Αυγούστου 10 τελειόφοιτοι ιατρικής

Νέες προσλήψεις επικουρικού μη ιατρικού προσωπικού θα έχουμε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο & Κέντρο Υγείας Κρεστένων στα πλαίσια του διετούς προγράμματος προσλήψεων, όπου από την 1η Ιουλίου ξεκίνησε ο νέος κύκλος διορισμού επικουρικού μη ιατρικού προσωπικού.

Όπως τόνισε ο διοικητής του Νοσοκομείου κ. Ιωάννης Χουζούρης, θα έχουμε από το πρόγραμμα τις παρακάτω προσλήψεις (11 σύνολο):

Μια θέση Π.Ε. Νοσηλευτικής, μια θέση Τ.Ε Νοσηλευτικής, και από μια θέση Τ.Ε. Δ. Νοσηλευτικής, Δ.Ε πληρωμάτων ασθενοφόρων, Τ.Ε ραδιολογίας ακτινολογίας, Τ.Ε Ιατρικών εργαστηριών, Δ.Ε. Εμφανιστών – χειριστών, Δ.Ε παρασκευαστών χημικών βοηθών, Τ.Ε επισκεπτών υγείας, Δ.Ε τεχνικού κλιβανιστών κτλ, και Δ.Ε Ψυκτικών.

Αν υπάρξει προσφορά, που φαίνεται πως υπάρχει, θα αναβαθμιστεί το Νοσοκομείο Κρεστένων σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Και όπως τόνισε ο κ. Χουζούρης, «αν προχωρήσουν αυτές οι προσλήψεις, τότε πλέον το μοναδικό μας πρόβλημα θα είναι η πρόσληψη ιατρικού προσωπικού».

Επίσης ο κ. Χουζούρης τόνισε ότι κάνει κακό η εσωτερική «φαγωμάρα» και θα πρέπει να γίνεται προσπάθεια για την αναβάθμιση και των τριών μεγάλων νοσοκομείων της Ηλείας προκειμένου να εξυπηρετούνται οι ασθενείς.

«Πρέπει να δοθούν κίνητρα για να έρθουν στην Ηλεία ιατροί και όταν εμείς τσακωνόμαστε αναμεταξύ μας δεν πρόκειται να έρθει κανένας» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Εντωμεταξύ μέσα στον Ιούλιο θα έχουμε την επίσκεψη μαιών από την Αμαλιάδα στο Νοσοκομείο Κρεστένων, ενώ από την 1η Αυγούστου αρχίζει το πρόγραμμα «Ιατρική Απόβαση».

Όπως δηλώνει ο κ. Χουζούρης, «σε αυτό το πρόγραμμα τεταρτοετείς φοιτητές ιατρικών σχολών έρχονται και επισκέπτονται τις ιατρικές μονάδες. Εγώ προσωπικά το είχα εφαρμόσει στην Αμαλιάδα, γιατί θέλω να βελτιώνεται το όνομα της Ηλείας στους φοιτητές που είναι η εν δυνάμει αγορά μας για τα επόμενα χρόνια, Έτσι θα έρθουν περίπου 10 τελειόφοιτοι ιατρικών σχολών από 1η Αυγούστου έως 15 Σεπτεμβρίου. Θα τους παρέχουμε τροφή και στέγαση για να είναι σαν βοηθοί ειδικευόμενων ιατρών. Αυτό καλό είναι να το κάνουν και τα αλλά νοσοκομεία».

Όλη η επικαιρότητα