Ηλεία

Νοσοκομείο Πύργου: Επαναλειτουργεί μετά από τρία χρόνια το μηχάνημα μέτρησης οστικής πυκνότητας

Ακούστε το άρθρο

Σε λειτουργία τίθεται από την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, το μηχάνημα Μέτρησης Οστικής Πυκνότητας, που είχε τεθεί εκτός λειτουργίας λόγω βλάβης, πριν τρία περίπου χρόνια.

Η επαναλειτουργία του, εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης προσπάθειας αναβάθμισης του Ακτινολογικού Τμήματος της Ν.Μ Πύργου,  στο οποίο – σε λίγες εβδομάδες – θα λειτουργήσει και ο Μαστογράφος

«Ένας ακόμα στόχος που είχε τεθεί κατακτήθηκε. Πρόκειται για την επαναλειτουργία του μηχανήματος Μέτρησης Οστικής Πυκνότητας. Η προσπάθεια μας θα είναι διαρκής και επίμονη. Επόμενος στόχος είναι η επαναλειτουργία του Μαστογράφου. Από τις 09-01-2017 Ακτινολόγος του τμήματος εκπαιδεύεται στο ΠΓΝΠ ΡΙΟ στην Μαστογραφία. Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης του για διάστημα περίπου δύο μηνών πρόκειται να λειτουργήσει και ο Μαστογράφος», εξηγεί Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας, Κώστας Διαμαντόπουλος, σημειώνοντας παράλληλα πως «Η προσπάθεια για την αποκατάσταση της σχέσης εμπιστοσύνης πολιτών και συστήματος υγείας στο Νομό μας θα είναι αέναη με απόλυτο κριτήριο στις ενέργειες μας την ασφαλή και αποτελεσματική παροχή υπηρεσιών στους ασθενείς».

Για προγραμματισμό ραντεβού οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 2621082429 .

Ν.Σ

Όλη η επικαιρότητα