Ελλάδα

«Νταής» σύζυγος έκανε Ανάσταση στα κρατητήρια στα Χανιά

Το ζευγάρι είχε καυγαδίσει άγρια το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής και ο 40χρονος έφτασε στο σημείο να εξυβρίζει και να απειλεί την 35χρονη σύζυγό του
Ακούστε το άρθρο

Ακριβά πλήρωσε το γεγονός ότι «ξέφυγε» κατά την διάρκεια του έντονου τσακωμού που είχε με την σύζυγό του την ώρα της περιφοράς του Επιταφίου ένας 40χρονος από τα Χανιά, καθώς είχε ως αποτέλεσμα την σύλληψή του και την υποχρέωση να δει την Ανάσταση στο αστυνομικό μέγαρο.

Το παντρεμένο ζευγάρι είχε καυγαδίσει άγρια το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής και ο 40χρονος έφτασε στο σημείο να εξυβρίζει και να απειλεί την 35χρονη σύζυγό του, η οποία δεν του χαρίστηκε, αλλά ειδοποίησε την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί δεν άργησαν να εντοπίσουν τον «νταή» σύζυγο ο οποίος συνελήφθη και «φιλοξενήθηκε» στα κρατητήρια όπου άκουσε το «Χριστός Ανέστη».

Το πρωί της Κυριακής του Πάσχα, ολοκληρώθηκε η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από τους αστυνομικούς, με την οποία ο 40χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων που του άσκησε δίωξη για ενδοοικογενειακή βία, απειλή και εξύβριση.

πηγή:πρώτο θέμα

Όλη η επικαιρότητα