Κόσμος

Νταντά ήταν η μαυροντυμένη στο μετρό με το κεφάλι 4χρονου (VIDEO – PHOTOS)

121959-273272.jpg
Ακούστε το άρθρο

Νταντά του άτυχου παιδιού φέρεται να είναι η μαυροντυμένη που κυκλοφορούσε πολύ κοντά στον σταθμό του μετρό στη βορειοδυτική Μόσχα και φώναζε «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος», κρατώντας το κεφάλι ενός μικρού παιδιού.

Η γυναίκα που συνελήφθη αποκαλύφθηκε πως η ίδια αποκεφάλισε το 4χρονο παιδί που είχε υπό τη φροντίδα της και πυρπόλησε το διαμέρισμά του.

«Το ακέφαλο σώμα ενός παιδιού 3-4 ετών, που έφερε ίχνη βίαιου θανάτου, βρέθηκε σήμερα σε διαμέρισμα του βορειο-δυτικού τμήματος της Μόσχας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η νταντά πήρε μαζί της το κεφάλι», ανακοίνωσε η αστυνομία.

«Η νταντά, που κατάγεται από χώρα της κεντρικής Ασίας, γεννημένη το 1977, σκότωσε το παιδί πριν πυρπολήσει το διαμέρισμα και φύγει», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Σύμφωνα με το ενημερωτικό portal Lifenews, το όνομα του παιδιού είναι Νάστια.

Η νταντά, που ονομάζεται Γκουλτσέχρα Μπομποκούλοβα, 39 ετών, συνελήφθη κοντά σε σταθμό του μοσχοβίτικου μετρό με το κεφάλι σε πλαστική τσάντα.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η γυναίκα φώναζε «Αλλάχ Ακμπάρ» την ώρα της σύλληψής της.

To Lifenews, που διαθέτει πηγές στην αστυνομία, ανέφερε ότι αστυνομικοί προσέγγισαν τη γυναίκα για να ελέγξουν τα χαρτιά της και αυτή απάντησε βγάζοντας το κεφάλι του παιδιού από μία τσάντα και φωνάζοντας ότι το σκότωσε.

Η γυναίκα θα περάσει από ψυχιατρικό έλεγχο. Η αστυνομία αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο.

Το διαμέρισμα όπου έγινε το έγκλημα


Πηγή: athensvoice.gr

Όλη η επικαιρότητα