Media Ηλεία

Ντεμπούτο για τον Αμαλιαδίτη Θοδωρή Δανίκα στα τηλεοπτικά σίριαλ

Ακούστε το άρθρο

Το τηλεοπτικό του ντεμπούτο κάνει ο Αμαλιαδίτης Θοδωρής Δανίκας, ο οποίος παίρνει πλέον και επίσημα το ‘βάπτισμα του ηθοποιού’!

Ο νεαρός Αμαλιαδίτης έγινε γνωστός στην Ηλεία μέσα από τις θεατρικές παραστάσεις που ανέβαζε από έφηβος, στην πορεία δημιούργησε την Θεατρική ομάδα εφήβων και εν συνεχεία την Θεατρική ομάδα ‘Αποχρώσεις’, σημειώνοντας πολλές επιτυχίες.

Από μικρός ήθελε να γίνει ηθοποιός και μετά τις θεατρικές απόπειρες σε ερασιτεχνικό επίπεδο, αποφάσισε να ακολουθήσει το όνειρό του σε επαγγελματικό επίπεδο και ήδη από πέρυσι φοιτά σε δραματική σχολή στην Αθήνα.

Το ταλέντο του ξεχώρισε και άρχισαν οι επαγγελματικές προτάσεις για συμμετοχή σε σίριαλ στην τηλεόραση. Με μικρές εμφανίσεις μεν, σημαντικές δε.

Ήδη συμμετείχε σε ένα επεισόδιο στο σίριαλ ‘Επιστροφή’ που παρουσιάζεται από την τηλεόραση του Antenna, καθώς επίσης σε ένα επεισόδιο του σίριαλ ‘Ελεύθερη σχέση’, που προβάλλεται από το κανάλι ‘Open’. Ο Θοδωρής Δανίκας στο συγκεκριμένο επεισόδιο έπαιξε στο πλευρό της Δήμητρας Ματσούκα.

Συμμετοχή και σε ένα επεισόδιο του σίριαλ ‘Ο πρίγκιπας της φωτιάς’, που επίσης προβάλλεται από το κανάλι ‘Open’, στο πλευρό του Μάριου Αθανασίου.

Χθες, προβλήθηκε από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ το επεισόδιο του σίριαλ ‘Όσο έχω εσένα’, στο οποίο ο Θοδωρής συμμετείχε σε μία σκηνή με τον αγαπημένο ηθοποιό Κώστα Κόκλα.

Επιπλέον, έχει λάβει μέρος και σε ένα επεισόδιο της αγαπημένης σειρά του Alpha ‘Το σόι σου’, το οποίο και θα προβληθεί σε δύο εβδομάδες.

Και αυτά, είναι μόνο η αρχή για τον Θεοδωρή που στοχεύει να κατακτήσει το καλλιτεχνικό στερέωμα!

Όλη η επικαιρότητα