Lifestyle Smile

Ντέμης Νικολαΐδης: Ποια είναι η επιχειρηματίας που του έχει κλέψει την καρδιά

Δείτε φωτογραφία από κοινή τους έξοδο - Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες
Ακούστε το άρθρο

Όσο και αν ο Ντέμης Νικολαΐδης προσπαθεί να κρατήσει την προσωπική του ζωή μυστική και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας φαίνεται πως δεν τα καταφέρνει.

Μετά τη φημολογούμενη σχέση του με την Κατερίνα Παναγοπούλου– η οποία δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ από κανέναν- μία νέα γυναίκα φαίνεται πως του έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή φαίνεται πως έχει βρει τον έρωτα στο πλευρό της Φανής Σπυριδάκη.

Με αφορμή τις κοινές τους φωτογραφίες από έξοδό τους σε ταβέρνα στο Πέραμα η εκπομπή ανέφερε ότι οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί και αντάλλαξαν καυτά φιλιά.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ η Φανή Σπυριδάκη, είναι συνιδιοκτήτρια πολύ γνωστού καταστήματος εστίασης στο κέντρο της Αθήνας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατοχή της έχει ακόμα ένα πολύ γνωστό εστιατόριο στην καρδιά της πρωτεύουσας.

Ποια είναι η Φανή Σπυριδάκη
Η Φανή Σπυριδάκη γεννήθηκε στο Ηράκλειο το 1980 αλλά μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.

Σπούδασε υποκριτική στo Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας και Θεατρικές Σπουδές και Επικοινωνία στη Σορβόνη.

Δούλεψε ως ηθοποιός, μεταφράστρια, βοηθός σκηνοθέτη στην τηλεόραση, το θέατρο και τον κινηματογράφο.

Το 2012 ίδρυσε το Κέντρο Λογοτεχνικών Εκδηλώσεων (Etage Littéraire) στην Αθήνα, τόπο συνάντησης και ανάδειξης του έργου των σύγχρονων Ελλήνων συγγραφέων.

Τη Φανή Σπυριδάκη στο παρελθόν την είχαμε δει και τηλεοπτικά, καθώς είχε κάνει ένα πέρασμα στη δημοφιλή σειρά Singles, ενώ είχε βρεθεί καλεσμένη το 2018 και στο MasterChef.

Η ίδια μάλιστα ασχολήθηκε και με την πολιτική και το 2014 διεκδίκησε θέση στην Ευρωβουλή με το «Ποτάμι».

Όλη η επικαιρότητα