Αθλητισμός

Ντέρμπι για όλη την οικογένεια την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στο Markopoulo Park

Ακούστε το άρθρο

Μπαλονοχώρα, ινδιάνικο χωριό και πολλές δραστηριότητές για τα παιδιά – Γευστικές εκπλήξεις από Καλλίδη, Αλέρτα, Ψυχούλη και Τσιοτίνη

Τα παιδιά θα έχουν την τιμητική τους αυτή την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, στο Markopoulo Park όπου θα τους περιμένουν διασκεδαστικά παιχνίδια, πρωτότυπες κατασκευές και πολλές δραστηριότητες. Στο πλαίσιο του 73ου Ελληνικού Ντέρμπι ΟΠΑΠ, οι εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου θα μετατραπούν σε ένα πάρκο ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια.

Οι μικροί φίλοι θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν ένα ινδιάνικο χωριό, μια μπαλονοχώρα γεμάτη χρώματα και δημιουργικά εργαστήρια. Επίσης, θα τους περιμένουν φουσκωτά παιχνίδια και bungee τραμπολίνο σε ένα υπαίθριο παιδότοπο. Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, τα παιδιά θα κάνουν μαθήματα ιππασίας με πόνυ.

Γευστικές δημιουργίες από Καλλίδη, Αλέρτα, Ψυχούλη και Τσιοτίνη

Εκπλήξεις περιμένουν και τους γονείς που θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στον κόσμο των γεύσεων από τέσσερα κορυφαία ονόματα της γαστρονομίας. Οι Βασίλης Καλλίδης, Διονύσης Αλέρτας και Ελένη Ψυχούλη, θα παραδίδουν διαδραστικά μαθήματα μαγειρικής, ενώ οι δημιουργίες του Αλέξανδρου Τσιοτίνη θα συνθέτουν το μενού στο εστιατόριο του 5ου ορόφου. Επιπλέον, στον υπαίθριο χώρο στο Markopoulo Park θα υπάρχουν street food καντίνες με μοναδικές σπεσιαλιτέ.

Εύκολη πρόσβαση με Ι.Χ και δωρεάν μεταφορά από και προς «Κορωπί»

Η πρόσβαση στο Markopoulo Park με αυτοκίνητο είναι εύκολη καθώς απέχει μόλις 30 λεπτά από την Αθήνα. Στο χώρο του Markopoulo Park διατίθεται δωρεάν parking 5.000 θέσεων.

Για τους επισκέπτες που δεν διαθέτουν δικό τους όχημα θα υπάρχουν δωρεάν δρομολόγια λεωφορείων από και προς τον σταθμό προαστιακού «Κορωπί». Τα δρομολόγια από «Κορωπί» προς Markopoulo Park θα πραγματοποιούνται από τις 12:00 έως τις 16:30, ενώ η επιστροφή κάθε μισή ώρα από τις 12:30 έως τις 17:30. Για τον προαστιακό σταθμό «Κορωπί» ισχύει το εισιτήριο απλής μετάβασης αξίας 1,40€.

Ο ΟΠΑΠ και η Ιπποδρομίες Α.Ε. υποστηρίζουν τη δράση του Δήμου Μαρκοπούλου, ο οποίος μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου προσφέρει συσκευασμένα τρόφιμα, ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια κλπ. σε οικογένειες που έχουν ανάγκη, καθώς και φάρμακα μέσω του Κοινωνικού Φαρμακείου.

Όλη η επικαιρότητα