Προγνωστικά

Ντέρμπι με άρωμα Champions League στην Premier League

Ακούστε το άρθρο

Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι με 0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του

Η Premier League συνεχίζεται με δυνατές αναμετρήσεις κάθε ημέρα. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τρία παιχνίδια. Στις 20:00 θα ξεκινήσουν οι αγώνες Μπέρνλι-Γουότφορντ και Σαουθάμπτον-Άρσεναλ, ενώ στις 22:15 θα γίνει η σέντρα στο ντέρμπι Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι.

Στο Stamford Bridze θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της Τσέλσι με την Μάντσεστερ Σίτι. Οι δύο αγγλικές ομάδες που αγωνίζονται στο Champions League έχουν μόνο νίκες μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Η Τσέλσι κέρδισε εκτός έδρας με 2-1 την Άστον Βίλα. Η Μάντσεστερ Σίτι πέτυχε δύο νίκες στο γήπεδό της κόντρα στην Άρσεναλ με 3-0 και την Μπέρνλι με 5-0.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα στο ντέρμπι Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Η Τσέλσι θέλει να παραμείνει στην πρώτη τετράδα για να αγωνιστεί και στο Champions League της νέας περιόδου.

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν χάνει τη δεύτερη θέση και θα μείνει μακριά από τα … αστέρια, μόνο αν ισχύσει ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός της από την UEFA. Σε περίπτωση που δεν καταφέρει να κερδίσει την Τσέλσι τότε εξασφαλίζει από σήμερα τον τίτλο και μαθηματικά η Λίβερπουλ.

Bet Builder σε όλα τα παιχνίδια της Premier League

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι άλλοι δύο σημερινοί αγώνες. To Pamestoixima.gr προσφέρει το Bet Builder σε όλα τα παιχνίδια της Premier League.

Η Άρσεναλ πραγματοποιεί δύσκολη έξοδο στην έδρα της Σαουθάμπτον. Τα περιθώρια έχουν στενέψει για τους «κανονιέρηδες» και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες για να πλησιάσουν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Στο παιχνίδι της Μπέρνλι με την Γουότφορντ, αυτή που «καίγεται» για βαθμούς είναι η φιλοξενούμενη ομάδα. Βρίσκεται οριακά πάνω από τη διαχωριστική γραμμή και προσπαθεί να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη.

Όλη η επικαιρότητα