Μπάσκετ

Ντίνος Καλαμπάκος: «Το ματς με την ΑΕΚ δεν το έχεις στον προγραμματισμό σου ως εύκολο»

Ακούστε το άρθρο

Σίγουρα ο αγώνας του Σαββάτου με την ΑΕΚ στο κλειστό του δήμου Ήλιδας είναι πολύ δύσκολος για τον Κόροιβο, μιας και οι «κιτρινόμαυροι» είναι από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, με πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ από τους Ηλείους.

Όμως όπως μας δήλωσε ο προπονητής του Κόροιβου Ντίνος Καλαμπάκος, η ομάδα του θα «παλέψει» με όλες τις δυνάμεις της μέσα στο παρκέ και αν βρει κουρασμένη την ΑΕΚ από το πρόσφατο Ευρωπαϊκό παιχνίδι της, μπορεί να κάνει το «μπαμ».

Πάντως όπως μας τόνισε ο κ. Καλαμπάκος τα κρίσιμα παιχνίδια για την παραμονή στην BASKET LEAGUE είναι αυτά με την Λάρισα και τα Τρίκαλα.

– Από τον αγώνα με την ΑΕΚ τι μπορούμε να περιμένουμε;

«Η ποιότητα της ΑΕΚ και η ψυχολογία της αυτή την στιγμή μετά την κατάκτηση του κυπέλλου κάνει πολύ δύσκολη την αποστολή μας. Μοναδικό πλεονέκτημα για μας είναι ίσως ότι έπαιξε ευρωπαϊκό παιχνίδι την Τετάρτη και ας ελπίσουμε να τους βρούμε κουρασμένους και πιο ανέτοιμους, αλλά δυστυχώς για μας έπαιξαν στην Αθήνα, και δεν είχαν κάποιο ταξίδι. Το ματς με την ΑΕΚ δεν το έχεις πάντως στον προγραμματισμό σαν εύκολο».

– Οπότε κατά την γνώμη σας η παραμονή σε ποιά παιχνίδι θα κριθεί;

«Η παραμονή μας θα κριθεί μέσα στην έδρα μας στα παιχνίδια με Λάρισα και Τρίκαλα. Τη μεγάλη νίκη που θέλαμε να κάνουμε την κάναμε, και ελπίζω να έρθουν φυσιολογικά τα άλλα αποτελέσματα, δηλαδή να μην έχουμε τίποτα τρέλες, γιατί ρυθμιστές θα είναι κάποιες ομάδες που θα είναι λίγο αδιάφορες. Αν είναι όλα όπως πρέπει πιστεύω ότι 8 νίκες φτάνουν. Αν δεν έχουμε κάποια γκέλα μέσα στην έδρα θα τα καταφέρουμε. Ελπίζουμε να είμαστε τυχεροί. Έχει πολύ δρόμο ακόμη και πολύ αγωνία».

Όλη η επικαιρότητα